Yardım Cihaz hala alınır mı ? E-sim ve Wifi Arama çalışıyor mu?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Size bir kaç saat önce yazmıştım ama mesajı görmediniz
Özel mesaj ile soru yazmışsınız. buradan cevapladım ki cevaplar herkese açık olsun sizden başka kişilerde faydalansın. Zaten forum sitesinin amacı ve işleyiş mantığı budur.

onur711

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Note 14 Pro +
Konular
1
Tamam Kadıoğlu beyefendi, "server kaydı yapar mısınız" yazıp "bana özelden döner misiniz" dediğimde sadece "yaparız" yazıp mesaj atmamanızdan ötürü tekrar buradan bu şekilde yazdım.
Bu işi yapmak istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz?

Forumculuğu öğretmenize sebep oldum kusura bakmayın ama ben forumculuğu biliyorum ve o mesajı oradan atma sebebim "belki bildirim ulaşır da yardımcı olur, bir kaç saat sonra italya'dan ayrılacağım" düşüncesi ile yazmamdı. Sizi de kendim gibi biri zannederek hata ettim size iyi forumlar.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Tamam Kadıoğlu beyefendi, "server kaydı yapar mısınız" yazıp "bana özelden döner misiniz" dediğimde sadece "yaparız" yazıp mesaj atmamanızdan ötürü tekrar buradan bu şekilde yazdım.
Bu işi yapmak istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz?

Forumculuğu öğretmenize sebep oldum kusura bakmayın ama ben forumculuğu biliyorum ve o mesajı oradan atma sebebim "belki bildirim ulaşır da yardımcı olur, bir kaç saat sonra italya'dan ayrılacağım" düşüncesi ile yazmamdı. Sizi de kendim gibi biri zannederek hata ettim size iyi forumlar.
Dün pazar olmasına rağmen, forumumuzun sunucusunda erişim sıkıntısı olmasına rağmen sorduğunuz tüm sorulara bildiğim kadar cevap vermeye çalışmışım. Ayrıca tecrübe defterimi tekrar karıştırdığımda nokta atışı sorularınıza da doğru cevaplar verdiğimi düşünüyorum. İtalya'da olmanızın konu ile alakası nedir ben anlamadım. Zaten kayıtsız kullanacağım demenize rağmen ekstradan bununla ilgilide bilgi vermişim. Sonradan server kayıt yapıyor musunuz? diye sormuşsunuz 'yaparız' cevabını vermişim. Bura da ne ye takıldınız anlamadım ki. Bize güvenip bir soru sorduysanız ve cevaplar sizi tatmin ettiyse o kriterlerde cihaz alırsınız ve kayıt yapılma durumu olursa yazarsınız ben size özel mesaj ile cevap veririm zaten. Bura da insani, ahlaki ve forum kurallarını çiğneyen ne tür bir durum oluşturmuşum ben? özel mesaj ile sorduğunuz sorulara baktım ki açılmış bir konunuz var buradan cevap yazdım ki başka kişilerde faydalansın. Bura da bir yanlış hareket zaten göremiyorum. Paylaşımcı düşünceyle ve en önemlisi forum kuralları gereğiyle yapılmış bir eylemdir. Bu ve ya başka bir forumda özel mesaj la hiç bir yöneticiden kişiye özel destek alamazsınız. Çünkü bu forumun işleyişine ve büyümesine aykırıdır. Ama şunu da bilmenizi isterim ki bana güvenip özel mesajla soru yönelten buradaki arkadaşlarımıza da sorusu önemli ve acil ise naçizane hep cevap veririm. Ama sorunun cinsi ve niteliği önemli.

Misal:
Hangi cihazı almalıyım?
şu cihaz global mi?
note 13 pro 5g güncelleme yapamıyorum.

bu ve buna benzer çözümü forumda mevcut olan ve sürekli forumda sohbeti geçen konulara cevap vermediğim olmuştur. Herkesin kendine göre bir yoğunluğu ve özel hayatı mevcut. Forumda şuanda 350k üzeri üye var sadece %10 u kafasına takılan cevapları bu şekilde bana sorsa benim buna yetişme imkanım yok maalesef. Nitekim böyle de oluyor yetişemiyorum ve sadece acil, hassas ve hayati mesajlara cevap vermeye çalışıyorum.

Lütfen üstünüze alınmayın bu cevabımın büyük kısmı dünkü cevaplar olduğu gibi genele yönelik bir cevaptır ve direk şahsınızı hedef alır nitelikte değildir. saygılarımla...

Üst Alt