Soru Cihaz güncelleme ve root ile ilgili soru

aemink

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Telefonuma root atmak isterken bozmuştum. Kendi çabalarımla telefonuma rom atıp tekrardan rootlamıştım. Sorum şu. Şuan telefonum rootlu ve şuanki sürümü Global 11.0.3. Telefonumda şuan 11.0.5.0 güncellemesi mevcut. Ben bu güncellemeyi yaparsam telefonumdaki root ve twrp tamamen kalkar mı? Kalmadığını varsayalım. Telefonuma tekrardan eski rom atsam ve ondan sonra guncellesem bu sefer tamamen kalkar mı? Telefon orjinal halini tekrar alır mı?

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Telefonuma root atmak isterken bozmuştum. Kendi çabalarımla telefonuma rom atıp tekrardan rootlamıştım. Sorum şu. Şuan telefonum rootlu ve şuanki sürümü Global 11.0.3. Telefonumda şuan 11.0.5.0 güncellemesi mevcut. Ben bu güncellemeyi yaparsam telefonumdaki root ve twrp tamamen kalkar mı? Kalmadığını varsayalım. Telefonuma tekrardan eski rom atsam ve ondan sonra guncellesem bu sefer tamamen kalkar mı? Telefon orjinal halini tekrar alır mı?
Hocam güncelleme yaptığınız takdirde twrp ve magisk silinecek
Tekrar o sürüme uygun twrp yüklemeniz gerekecek

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Hocam güncelleme yaptığınız takdirde twrp ve magisk silinecek
Tekrar o sürüme uygun twrp yüklemeniz gerekecek
Cihazım rootlu değil ancak twrp yüklü güncellemelerimi de yapıyorum, twrp bir yere gitmiyor, emin misiniz??

Oyla:

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Twrp yerine ota desteği olan bir recovery mesela OrangeFox kullanırsanız recovery gitmez.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt