Yardım Cihaz durduk yere aşırı ısınıyor

Ahmetcanugur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v9.6.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 4x
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 4x kullanıyorum. Cihaz durduk yere aşırı ısınıyor kamera oldugu bölüm sanırım işlemcinın oldugu yer cebte rahatsız edecek kadar ısınıyor. Reset atıyorum yine geçmedi bir bilgisi olan var mı?

Ahmetcanugur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
Umarım ciddi bir sorun değildir hocam.
Aynı problem forumda başka arkadaşlarda da çıkmış sanırım güncellemeden sonra olan bir şey gibi duruyor . Farklı bir rom yükleyip denemeyi düşnüyorum.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Aynı problem forumda başka arkadaşlarda da çıkmış sanırım güncellemeden sonra olan bir şey gibi duruyor . Farklı bir rom yükleyip denemeyi düşnüyorum.

Sabaha kadar %75 şarjın bitmesinin yazılımsal olma ihtimali küçükte olsa var. Umarım yazılımsaldır, herhangi fiziksel bir tamire gerek kalmadan hallolur.

Oyla:

Ahmetcanugur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
Sabaha kadar %75 şarjın bitmesinin yazılımsal olma ihtimali küçükte olsa var. Umarım yazılımsaldır, herhangi fiziksel bir tamire gerek kalmadan hallolur.
Bende öyle umuyorum. Yardımınız için teşekkür ederim

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
redmi note 4 MTK işlemcili model var aynı sorun bende de var telefonu komple açtım bütün soketlerini çıkardım daha öncede bir sürü kez hard reset attım sorun düzelmedi feci derece ısınma ve şarj kaybı var herkezde anakarttan dolayı olucagini zannetmiyorum inşallah güncelleme kaynaklıdır tam kameranın olduğu bölüm ısınıyor acaba kullandığıniz sürümleri yazabilirmisiniz bendeki stable 9.6.1.0 ve şöyle bir durum var miui sitesine baktığımda orda bulunan en son sürüm stable 9.5.3.0 gözüküyor telefon 39 derecenin altına düşmüyor ve kulağına koyup konuşmak zor yeni tel siparişini verdim gelince note 4 e root twrp yükleyip farklı romlarda denemeyi planlıyorum

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Formatta atmama rağmen düzelme olmadı maalesef. Fakat gördüğüm kadarı ile son 1 haftadır aynı dertten muzdarip onlarca kişi var forumda. Sanırım son güncelleme kaynaklı bir sorun. Miui Forum'dan yurtdışı destek ekibine 2 ayrı case açtım. Genel bir sorun olduğunu belirttim. Umarım cevap gelir.

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Meğer sorun DUO uygulamasının güncellemesi kaynaklıymış. Şu 1 haftadır çekmediğim kalmamıştı. Neredeyse yeni telefon alıyordum ! Duo Güncellemesini kaldırınca gerçektende sorun bitti.

Oyla:

metin3342

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metin
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Aynı sorunlar bende de vardı ve aynı şekilde çözüldü. Duo güncellemeleri kaldırdıktan sonra telefon düzeldi.

Oyla:

mesutcetin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mesut Çetin
Cihazım
redmi note4- a1
Konular
0
merhaba
aynı sorun eşimin telefonunda var. %100 şart varken hiç kullanmadan 4 saatte sıfıra iniyor ve telefon ateş gibi. duo güncellemesini nasıl kaldırabilirim. yardımınızı rica ediyorum.

Oyla:
Üst Alt