Yardım cihaz brick oldu nasıl düzeltebilirim ?

A3ataberk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ataberk
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
4
Daha düne kadar rootlu mis gibi çalışan cihazıma resmi twrp yükledim ve cihaz brick oldu. Nasıl düzeltebiliriz ?

bilgem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
1
Rootlamak reklam engelleme dışında bence artık bir işe yaramıyor. Orjinal yazılım bence yeterli

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Rootlamak reklam engelleme dışında bence artık bir işe yaramıyor. Orjinal yazılım bence yeterli
Öyle hocam zaten,Viper ve Dolby için rootloyanlar var ama aman aman birşey değişmiyor.Ses değiştiği için çoğu kullanıcı 100TL'lik kulaklığı 1000TL seviyesine felan çıkardığını zannediyor :D Sadece tizz pompalıyor ve claritysini artırıyor.PC'de MSI anakartlardaki Realtek HD yazılımını kullanarak viperın neler yaptığını(tizz ayarlarına bakarak) ve 3-4 kat fazla özelliği pc de deneyebilirsiniz.Ordaki tüm özellikler bir telefon için çıkarılsa muhtemelen ses kartı eriyecektir :DAndroid 4 ve 5'de rootlamak birsürü ek özellik,özelleştirme getiriyordu ama şimid bildirim çubuğundaki saatin yerini değiştirmeye yarıyor.

Oyla:

moshmec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Bootloop başka birşey brick olması başka birşey... Bootloop olup sürekli döngüye girdiyse çok basit bir şekilde fastboot üzerinden flashlanır...

Oyla:
Üst Alt