Yardım Çift uygulama YouTube vanced ?

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11 global
Telefon Modeli
Note 6 Pro 4 64 global
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar çocuklar benim hesabımdan video izledikleri için YouTube vanced i açtığımda hep önerilen videolar olarak onlar çıkıyor cihaza bi hesap daha ekleyip klon YouTube vanced yapmak istiyorum ama micro g uygulama si klon uygulama listesinde yok bi yöntem var mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-13-00-44-22-592_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2020-02-13-00-44-22-592_com.mi.android.globallauncher.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2020-02-13-00-44-45-332_com.vanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2020-02-13-00-44-45-332_com.vanced.android.youtube.jpg
    580 KB · Görüntüleme: 7

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Yeni hesabı uygulamadan ekleyebilirsiniz klonlamaya gerek yok. Öneriler hesaba göre çıkacaktır.

Ama yok ben yinede klanlamak istiyorum diyorsanız microg yi değil sadece Vanced uygulaöasını klonlamanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Oyla:

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni hesabı uygulamadan ekleyebilirsiniz klonlamaya gerek yok. Öneriler hesaba göre çıkacaktır.

Ama yok ben yinede klanlamak istiyorum diyorsanız microg yi değil sadece Vanced uygulaöasını klonlamanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam anlatamadım klon yaptıktan sonra hesap ekle tıklıyorum hiç bir şey olmuyor onu sormuştum
İkinci alanı oluşturup çocuklara vereyim diyorum bi yandan da öyle aklıma geliyor

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam anlatamadım klon yaptıktan sonra hesap ekle tıklıyorum hiç bir şey olmuyor onu sormuştum
İkinci alanı oluşturup çocuklara vereyim diyorum bi yandan da öyle aklıma geliyor

Hocam o halde miui nin klonlayıcısı sıkıntılıdır, farklı bir uygulama deneyin. Örnek Appcloner adlı uygulama işinizi görecektir. Direk apk dosyasını farklı bir uygulama gibi klonlayabiliyor, simge ve isim değiştirebiliyor. Yada Play store üzerinden parallel space gibi bir uygulama deneyin.

Ayrıca benim ilk mesajımda anlatmak istediğim, uygulamayı klonlamadan, ana uygulamaya iki hesap ekleyip kullanabilirsiniz demiştim. Yani çocuklar girdimi kendi hesaplarını, siz girdinizmi kendi hesabınızı seçersiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o halde miui nin klonlayıcısı sıkıntılıdır, farklı bir uygulama deneyin. Örnek Appcloner adlı uygulama işinizi görecektir. Direk apk dosyasını farklı bir uygulama gibi klonlayabiliyor, simge ve isim değiştirebiliyor. Yada Play store üzerinden parallel space gibi bir uygulama deneyin.

Ayrıca benim ilk mesajımda anlatmak istediğim, uygulamayı klonlamadan, ana uygulamaya iki hesap ekleyip kullanabilirsiniz demiştim. Yani çocuklar girdimi kendi hesaplarını, siz girdinizmi kendi hesabınızı seçersiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eyvallah dediğinizi anladım
Dediğiniz gibi alternatif bir uygulama kullanmak gerekiyor ben miui 11 note 6 pro kullanıyorum klon özelliğinde bi sorun olduğunu düşünmüyorum

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Eyvallah dediğinizi anladım
Dediğiniz gibi alternatif bir uygulama kullanmak gerekiyor ben miui 11 note 6 pro kullanıyorum klon özelliğinde bi sorun olduğunu düşünmüyorum

Sorun olmaya bilir fakat hepsinide desteklemesi beklenemez. Kimisi hiç listede çıkmaz, kimiside çıksa bile çalışmaz. Sonuçta her uygulamanın kodlanma şekli farklılık gösterebilir. Misal bende baktım şimdi, cihazda 120 ye yakın uygulma yüklü, çift uygulamalar bölümünde 80 tanesi görünüyor. Onunda kaçtanesi düzgün çalışır belirsiz.

Oyla:
Üst Alt