Yardım çift tıklamayla ekran açma

Walt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
bu özellik çalışıyor ancak bazen algılayamıyor, başka marka telefonlarda olduğu gibi bi hassasiyet yok, biraz uğraşmak gerekiyor bazen. bunun için yapılabilecek bir şey var mı?

Walt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
H
Bende telefonu masa üzerine koydugum da ekrana çıft dokunarak uyandırıyorum fakat sizin bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım... Forumda biyerlerde okumuştum tek el yada üç parmak ile zoom gibi çeşitli seçenekleri kapatıp denermisiniz?

Halihazırda onlar kapalı zaten hocam

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
bu özellik çalışıyor ancak bazen algılayamıyor, başka marka telefonlarda olduğu gibi bi hassasiyet yok, biraz uğraşmak gerekiyor bazen. bunun için yapılabilecek bir şey var mı?
Tıklama uzunluğu süresini kontrol ettiniz mi? Yani Kısa'da falansa çok seri tıklamanız gerekir. Onu bir Orta yapıp deneyin eğer Kısa'da ise.

Oyla:

Walt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
Tıklama uzunluğu süresini kontrol ettiniz mi? Yani Kısa'da falansa çok seri tıklamanız gerekir. Onu bir Orta yapıp deneyin eğer Kısa'da ise.
Tüm söylenenleri denedim aynı, ilk çift tıklamada olmuyor, ikincide oluyor neredeyse sürekli

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Tüm söylenenleri denedim aynı, ilk çift tıklamada olmuyor, ikincide oluyor neredeyse sürekli
Sorunu anlamadım neden olduğunu ama donanımsal değil gibi. İlkinde cihaz uyanıyor sanki ama ekranı uyandırmak için birkez daha tıklamanız gerekiyor yani yazılımsal bir durum gibi duruyor. Yoksa düzensiz bir şekilde algılardı sürekli farklı sayıda tıklayınca uyandırırdı.

Belki telefonu ayarlardan sıfırlamayı deneyin bir. Eğer bootloaderınız açık ise MI Flash ile Fastboot rom kurmayı deneyin bir isterseniz.
Bunlar da çözüm getirmezse son olarak bir de MIUI 10 Beta'yı deneyin isterseniz. Bootloaderınız kilitli dahi olsa telefon içerisine recovery sürümünü atarak güncelleyiciden kurabilirsiniz.

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Ne yazılımsal ne donanımsal. Rom bile değiştirdim yine aynı. Çift tıklayarak uyutuyorum ama 4-5 tıklama gerekiyor uyandırmak için. Berbat

Oyla:

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
Allah Allah. bende de r5p var hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım? hatta bazen yanlışlıkla açılıyor elimde iki kez aynı yere dokunduğumdan.

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33