Yardım Çift tıklama ile ekran kapatma ve animasyon ile ilgili

Rophies

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rophies
Cihazım
RN7
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
kutudan çıktığı gibi (tr garantili)
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Önceden POCO launcher kullanıyordum bu launcher ile çift tıklama ile ekran açma ve kapama yapılıyordu ancak mobil veride bildirim alamama gibi bir sorunum vardı ben de cihazın kendi launcher'ına geçtim fakat bunda da çift tıkla ekran uyandırma ve kapatma açık olmasına rağmen çalışmıyor (kilit ekranında çalışıyor ama cihazı parmak izi ile açınca çalışmayı bırakıyor) Nasıl düzeltebilirim acaba?
Bir de poco launcherda pek animasyon yoktu cihaz güzel çalışıyordu cihazın kendi launcher'ında ise tonla animasyon var telefon kasma yapıyor. bazılarını kapatabilme şansım var mı yoksa sadece hepsini aynı anda kapa aç mı seçenek sadece.

teşekkürler...

Metin1

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Ayarlar
Kilit ekranı
Ekranı çift tıkla uyutma seçeneğini aktif hale getirin aynısını ayarlar, ana ekran bölümünden yine yapın..
Animasyonlar için, ayarlar, cihazım, tüm özellikler, miui sürümüne arka arkaya dokunun geliştirici olduğunuzu söyleyinceye kadar.. Sonra ayarlar, ek ayarlar, geliştirici seçenekleri, orada animasyonlar kısmı var oradan istediğinizi kapatıp açabilirsiniz.

Oyla:

Rophies

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rophies
Cihazım
RN7
Konular
4
Ayarlar
Kilit ekranı
Ekranı çift tıkla uyutma seçeneğini aktif hale getirin aynısını ayarlar, ana ekran bölümünden yine yapın..
Animasyonlar için, ayarlar, cihazım, tüm özellikler, miui sürümüne arka arkaya dokunun geliştirici olduğunuzu söyleyinceye kadar.. Sonra ayarlar, ek ayarlar, geliştirici seçenekleri, orada animasyonlar kısmı var oradan istediğinizi kapatıp açabilirsiniz.
yok hocam olmadı maalesef ben pocoyu geri yükledim daha çok hoşuma gidiyor. Bildirim sorunu da orijinal launcher'da da oluyormuş
Bu konu hakkında bi çözümünüz var mıdır peki? Teşekkürler

Oyla:

Metin1

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
yok hocam olmadı maalesef ben pocoyu geri yükledim daha çok hoşuma gidiyor. Bildirim sorunu da orijinal launcher'da da oluyormuş
Bu konu hakkında bi çözümünüz var mıdır peki? Teşekkürler
Bildirim sorunu için aklıma gelen, bildirim gelmeyen uygulamanın ayarlarından otomatik başlatma seçeneğini aktif hale getirip, arka planda başlat modu aktif olsun.. Deneyin isterseniz.. Yanlış hatırlamıyorsam bu konuda Skorpi hocamın bir rehberi yada önerisi vardı, forumda arayabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt