Soru Çift Sim Kart Sorunu

satilmis05

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Satılmış
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,
Ben yaklaşık 15 gün önce Xiaomi Redmi Note 8 aldım. Telefonum çift hatlı ve iki hat kullanmaktayım. Turkcell ve Vodafone. Sorunum, örnek vermek gerekirse Turkcell hattım ile birisiyle konuşurken benim Vodafone hattımı aradıklarında hiçbir şey demiyor karşı tarafa, bende de çalmıyor yani aradıklarını anlayamıyorum. Karşı tarafa da ulaşılamıyor dahi demiyor. Ne yapabilirim sizce? Yani Turkcell ile konuşurken Vodafone hattımı aradıklarında ekranda aramayı göremez miyim? Çünkü Turkcell ile konuşurken Turkcell'i aradıklarında ekranda arıyor diye gözüküyor. Tek hatta bir sıkıntı yok yani.

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Bildiğim kadarıyla bir hatla konuşurken diğeri ulaşılamaz oluyor, ancak yönlendirme yaparak )2. hat ulaşılamıyor iken 1. hatta ve tam tersi.) O şekilde kullananları biliyorum. Yalnız hiçbir şey dememesi garipmiş gerçekten her hatta da mı onu yapıyor yoksa sadece Türkcellde yada Vodafone'da mı yapıyor?

Oyla:

satilmis05

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Satılmış
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla bir hatla konuşurken diğeri ulaşılamaz oluyor, ancak yönlendirme yaparak )2. hat ulaşılamıyor iken 1. hatta ve tam tersi.) O şekilde kullananları biliyorum. Yalnız hiçbir şey dememesi garipmiş gerçekten her hatta da mı onu yapıyor yoksa sadece Türkcellde yada Vodafone'da mı yapıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı gsm operatöründe görüşürken sorun yok, örnek ben turkcell üzerinden görüşürken beni turkcell hattımdan arayan olduğunda uyarı çıkıyor, ekranda şu arıyor diye ancak, o anda vadofone hattım aranırsa arayan tarafında ve aranan tarafında hiç bir uyarı yada çalma sesi yok sanki aramıyormuş gibi sorunum bu, bunu nasıl aktif yaparız.

Vadafone ile görüşürken de turkcelde aynı oluyor, arayan tarafında ve aranan tarafında hiç bir uyarı yada çalma sesi yok sanki aramıyormuş gibi sorunum bu, bunu nasıl aktif yaparız.

Son düzenleme:
Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29

Aynı gsm operatöründe görüşürken sorun yok, örnek ben turkcell üzerinden görüşürken beni turkcell hattımdan arayan olduğunda uyarı çıkıyor, ekranda şu arıyor diye ancak, o anda vadofone hattım aranırsa arayan tarafında ve aranan tarafında hiç bir uyarı yada çalma sesi yok sanki aramıyormuş gibi sorunum bu, bunu nasıl aktif yaparız.

Vadafone ile görüşürken de turkcelde aynı oluyor, arayan tarafında ve aranan tarafında hiç bir uyarı yada çalma sesi yok sanki aramıyormuş gibi sorunum bu, bunu nasıl aktif yaparız.
O konu hakkında bir bilgim yok maalesef, iki hatta da aynısını yaptığı için belli ki cihazla alakalı bir şey var, yönlendirmede nasıl davranır onuda bilemedim şimdi

Oyla:
Üst Alt