Soru Çift sim Kart- Gelen Arama

İertemcoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Çift sim kart var birisi şahsi diğeri şirket hattım. Şahsi hatta sorun yok ama Şirket hattından birisi arayınca telefon çalıyor ama hiçbir şekilde ekranda veya bildirim panelinde göremiyorum. Sadece telefon çalıyor. Arayan telefonu kapatınca cevapsız olarak bildirim geliyor. Xiomi müşteri hizmetleri ile bütün ayarları denedik, sim kart yerlerini değiştirdim, yeni sim kart aldım telefona format attım en sonunda servise yolladım yaptık diye geri verdiler ama hala sorun aynı. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Sim kart ayarları kısmından sim kart1 ve sim kart 2 içinden şu ayarı dener misiniz. Şirket hattını taktığınız zaman hangi slotta takılı ise o sim ayarına girin ve tercih edilen ağ tipi olarak 2g seçin veya varsa daha düşük sadece gsm seçin. Şirket hatları genelde sadece haberleşme amaçlı yapıldığından 3g 4g gibi özellikleri kapatılmış halde gelir. Hat bunlara kaplı olunca dışarıdan çalıyor gibi görünse de size çağrılar düşmez. Bunun cihazınızla alakası olduğunu sanmıyorum ben, şebekeden kaynaklı bir sorun gibi duruyor.

Oyla:

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
aklıma bi kaç yöntem geliyor farklı bi çevirici arama yükleyin birde bildirim için uygulamalar var bende bi ara WhatsApp bin grupta 10 mesaj gelip tek sefer bildirim sesi gelmesinden muzdariptim bildirim için farklı apk lar deneyip en güzel sonuç aldığımla devam etmiştim

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
Bugün Redmi Note 8 Pro kullanan bir yakınım beni aradı ve aynen şöyle söyledi; Birisi beni aradığı zaman ekranda görünmüyor, ancak Cevapsız Çağrı Hatırlatmaları etkin olduğu için arayanı 5 dakika sonra bildirim olarak görüyorum dedi. Bu sorun yaklaşık 1 haftadır devam ediyor ve Android güncellemesi yapmadığını sadece Google Play Store üzerinden gelen güncelleştirmeleri yaptığını söyledi..

Oyla:
Üst Alt