Soru Çift hat sorunu

siyahates

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
SA arkadaslar mi max 2 kullanıcısım 4. mi telefonum mi 3 den beri her seriden telefonumuz oldu ufak tefek sorunlarımızı forumdakı iyi kalpli ustalarımızın yardımlarıyla hallettik şimdi soyle bir sorunum var cift hat takılı iken birinden görusme yaparken digeri arandıgı zaman telefon kapalı gibi ıulasılamıyor diyor daha once cift hatlı mi 5 de kullandım böyle olmuyordu bunun farklı bir ayarı falan varmı

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
SA arkadaslar mi max 2 kullanıcısım 4. mi telefonum mi 3 den beri her seriden telefonumuz oldu ufak tefek sorunlarımızı forumdakı iyi kalpli ustalarımızın yardımlarıyla hallettik şimdi soyle bir sorunum var cift hat takılı iken birinden görusme yaparken digeri arandıgı zaman telefon kapalı gibi ıulasılamıyor diyor daha once cift hatlı mi 5 de kullandım böyle olmuyordu bunun farklı bir ayarı falan varmı
Normalde boyle olur ama hatları ulasilamadiginda birbirine yonlendirirseniz meşgul çalar.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Tek daha önce ulaşılamadığı zaman diğer hatta mı yönlendiriyor dunuz?

Oyla:

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Bu cihazda dual active çiftsim yok, dual standby yani birisi aktifken diğeri pasif duruma geçen çifthat desteği var.
Alıntı:
Dual active çift SIM kartlı telefonlarda bulunan ve Dual Standby'ın aksine her iki SIM kartında aynı anda kullanılabildiği bir özelliktir. Bu sayede hattın biriyle görüşme yapılırken diğeriyle internet kullanılabilir.

Oyla:
Üst Alt