Sohbet Çift hat kullanmak ne kadar mantıklı?

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
Şuanda Türk Telekom kullanıyorum ve İnternet çekmediği için vodafonea geçeceğim. 9 gün tahütüm kaldı ve cayma bedeli 130tl.
Hattım benim üzerime değil ve hat sahibinden farklı bir şehirdeyim( evet birşekilde halledilir ama muhtemelen ciddi uğraştıracak), sizce şuanki hattımı faturasıza geçirip vodafonedan yeni bir hat almak ne kadar mantıklı? Hat ücreti 1200tl. Artısı eksisi den ağır olurmu acaba?

nosteamv1

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Hocam hat ücreti vs hakkında bilgim yok ama ben faydasını görüyorum bir hattı kapatıp diğerini açıyorum kafa rahat. Biri Vodafone biri Türk Telekom

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
Hocam hat ücreti vs hakkında bilgim yok ama ben faydasını görüyorum bir hattı kapatıp diğerini açıyorum kafa rahat. Biri Vodafone biri Türk Telekom
hat ücreti 1200tl ve faturaya ekleniyor ve hattın totalde 9 ayda bir 300tl küsür masrafı oluyor ama bu ücretlerde zaten yeni numara ile açacağım kampanyalarada kullanabileceğim hesaplardan çıkar diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiye ediyormusunuz hocam?

nosteamv1

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Hocam ben mesleğim gereği mesaiden sonra rahatsız edilmemek için tercih ediyorum ama kullanılır hani 2 hat var diye çekmemezlik veya başka bir problem yaşamadım 15t pro cihzım var server kayıtlı ikisi de aktif

Seken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ne ?
Cihazım
Mi 6
Konular
5
eğer numaranız önemli değilse kendi üzerinize hat almak daha mantıklı. ben numaramı değiştiremediğim için 22 yıldır aynı numarayı kullanıyorum.

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
Hocam ben mesleğim gereği mesaiden sonra rahatsız edilmemek için tercih ediyorum ama kullanılır hani 2 hat var diye çekmemezlik veya başka bir problem yaşamadım 15t pro cihzım var server kayıtlı ikisi de aktif
Hocam açıkcası benimki biraz fantezi olacak öyle büyük bir ihtiyacın sonucu alınmayacak. Şuanlık benim için en büyük artılar kampanyalar ve eski hat sahibine bağımlı olmamak olcacak ama eksi olarak artık başklarını eski numaram ile arayamayacağımdan milletin beni çift numara kaydedecek olması ve çift hattın komplikeliği biraz can sıkıcı olacak. Hocam bir arkadaş şöyle bir cümle kurdu, sizde oluyormu böyle birşey? ''tek eksisi diyebileceğim kısım mesela hat 1 mobil veri açık hat 2 den arama alınca otomatik hat 1 mobil veriyi kapatıyor o da öyle pek olmuyor''
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer numaranız önemli değilse kendi üzerinize hat almak daha mantıklı. ben numaramı değiştiremediğim için 22 yıldır aynı numarayı kullanıyorum.
hocam rehberim çok kalabalık değil ama çok fazla banka hesabım olduğu için eski numaramı çöpe atmam maalesef.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Şuanda Türk Telekom kullanıyorum ve İnternet çekmediği için vodafonea geçeceğim. 9 gün tahütüm kaldı ve cayma bedeli 130tl.
Hattım benim üzerime değil ve hat sahibinden farklı bir şehirdeyim( evet birşekilde halledilir ama muhtemelen ciddi uğraştıracak), sizce şuanki hattımı faturasıza geçirip vodafonedan yeni bir hat almak ne kadar mantıklı? Hat ücreti 1200tl. Artısı eksisi den ağır olurmu acaba?
Telefon Esim destekliyor ise Turkcell'e internet üzerinden başvuru yapıp Esim alabilirsiniz. Şubeye gitmeye gerek kalmıyor. Hat sahibinin bilgileri olsun yeterli.

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
11
Hattı aldım bu arada ama tek sıkıntı eski hattımdan daha kötü şuanda aıxjafbjksfba

Üst Alt