- Adım
- Aslın
- Cihazım
- Mi5plus
- Konular
- 22
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum nedir
- Telefon Modeli
- Mi5splus
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Biri iş yeri digeri kendi kisisel hattim icin cift kartlı diyerek 1 sene once miui ile tanıştım. 5plus ta iki hat kullanıyorum şu an. Varsayilan kart 1 i seçiyorum, arama internet kısmına birinci is hattimi onaylıyorum. Bu tamam. Butun arama ve internet ondan karşılanıyor.
Ama oteki hattim kullanilmayinca İnterneti eksilmiyor, birinci hattin neti bitince ayın kalan gunlerinde ikinci hatti varsayilan yapıp onu tuketiyorum. Simdi 1 senedir böyle. Peki varsayilan kısmını farkli numaram yapamaz miyim? Biri konuşma icin digeri neti kullanmak icin. Yaparsam geceleri is hattimi kapatamıyorum. Varsayilani değiştir diyor. Gene ayar gene bir anlasilmazlik oluyor. Ne yapmalıyım?
Ama oteki hattim kullanilmayinca İnterneti eksilmiyor, birinci hattin neti bitince ayın kalan gunlerinde ikinci hatti varsayilan yapıp onu tuketiyorum. Simdi 1 senedir böyle. Peki varsayilan kısmını farkli numaram yapamaz miyim? Biri konuşma icin digeri neti kullanmak icin. Yaparsam geceleri is hattimi kapatamıyorum. Varsayilani değiştir diyor. Gene ayar gene bir anlasilmazlik oluyor. Ne yapmalıyım?