Çözüldü Cift hat Internet Kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.2
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba 2. Hat alip takmak istiyorum turkcel is yerimde cok ping veriyor oyunlarda eski hattim vodofone ( turkcele yeni gecis yaptim) onda boyle bir sikinti yok vodafone alip 2. Sime taktigimda istediğim zaman turkcelin internetini kapatip vodafone u kullanabilirmiyim ayrica kullanabilirsem ayni zamanda turkcelden aramalar gelirmi simdiden cok teşekkür ederim

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
birde telefon hankındaya girip dahili depolamaya üst üste tıkla ordan sım 2 yi 2g ye alabilirsin

oradan değiştiriyorum sonra tekrar sim2 bilgilerine girdiğimde eski ayara dönüyor, sanırım root olmadan bu iş çözülemeyecek

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Nacizane tavsiyem 3g de kalması, internet kullanımını o hat üzerinden yapmadığın için hiç bir şekilde piline etkisi olmayacak. Hatta 4.5g bile olsa etkilenmeyecek. İki hattında 4.5g de olsun datayi kapatıp 1 gün boyunca dene istersen pilin hiç bitmediğini göreceksin :)

Oyla:

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
Nacizane tavsiyem 3g de kalması, internet kullanımını o hat üzerinden yapmadığın için hiç bir şekilde piline etkisi olmayacak. Hatta 4.5g bile olsa etkilenmeyecek. İki hattında 4.5g de olsun datayi kapatıp 1 gün boyunca dene istersen pilin hiç bitmediğini göreceksin :)

ben internete bağlı olmasa bile şebekede 2g ve 4,5g nin farklı pil tüketimi olacağını düşünerek böyle bir şey yapmak istiyodum, eğer fark yoksa hiç uğraşmaya gerek yok tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında operator üzerinden kapatabilirsin kesin çözüm

aynen tek çözüm bu, hiç aklıma gelmemişti teşekkürler :D

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt