Yardım Çift chrome

damirovv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.3.0
Telefon Modeli
Poco F5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba iyi akşamlar. Bir türlü bunun çözümünü yapamıyorum güvenlikte ki çift uygulamada bile gözükmüyor bilginiz varmı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Vbostanci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi
Konular
17
Bendede oluyor galiba her hangi bir uygulama çift ise chrome gibi bazı uygulama yıda çift yapıyor sinir bozucu çözümü çift olan uygulama kaldırmak

Oyla:

zaramnahya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
muhasebe
Konular
2
Merhaba iyi akşamlar. Bir türlü bunun çözümünü yapamıyorum güvenlikte ki çift uygulamada bile gözükmüyor bilginiz varmı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
sorun şu.. çift uygulamaları etkinleştirdiğimiz zaman hyperos ilk önce google hizmet çerçevesini de klonluyor, o klon hesaba giriş yapmamızı istiyor. buda doğal olarak cihazımızada çift chrome oluşmasını sağlıyor. işin kötü yanı klon olan chrome bağlantıları açmıyor.. ve şuan için hyperosda çift uygulamaları google hesaplarını klonlamadan açmaya izin vermiyor..
uygulamalar>çift uygulamalar>üstteki üç noktadan çift uygulamaları kaldır deyin.. cihaz yeniden başlatılacak ve sorun düzelmiş olacak. fakat çift uygulamaları tekrar açmak isterseniz yine aynı sorunu yaşayacaksınız..

Oyla:

zaramnahya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
muhasebe
Konular
2
sorunun en kalıcı çözümü.. opera tarayıcı.. varsayılan olarak ayarlayınca tüm bağlantıları açıyor.

Oyla:
Üst Alt