Ü
Üye silindi 265308
Guest
Onun yerine PC ile morelocal2 kullanınreis dosyayi bastan atabilirmisin ya sana zahmet olmazsa
Onun yerine PC ile morelocal2 kullanınreis dosyayi bastan atabilirmisin ya sana zahmet olmazsa
Daha önce başka cihazlarda kullanmıştık morelocal2 apk ile. PC üzerinden nasıl uygulanıyor ve kalıcı oluyor muOnun yerine PC ile morelocal2 kullanın
Kalıcı olur adb ile yapılıyorDaha önce başka cihazlarda kullanmıştık morelocal2 apk ile. PC üzerinden nasıl uygulanıyor ve kalıcı oluyor mu
Özür adb ile yükleme dosyaları? Yönerge şart bizim için. Tabi müsait isenizKalıcı olur adb ile yapılıyor
Hocam root varsa da morelocal2 ile olurÖzür adb ile yükleme dosyaları? Yönerge şart bizim için. Tabi müsait iseniz
Özür adb ile yükleme dosyaları? Yönerge şart bizim için. Tabi müsait iseniz
Hala kullanıyor musunuz bide wp yönünde bildirim sorunu var mıydıHocam onu bizde biliyoruz diyorum ki telefonun ekranını hiç kapatmadim o yüzden oylecene çekip attim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.5 sezon dizi izlemiştim
Hocam bende bildirimler geç geliyordu adb ile pil ve performans uygulamasını sildiğiniz zaman düzeliyor ben öyle düzeltmiştim(eğer birşey olursa sorumluluk kabul etmiyorum)Hala kullanıyor musunuz bide wp yönünde bildirim sorunu var mıydı
Google uygulamalarını ne yaptınızHocam bende bildirimler geç geliyordu adb ile pil ve performans uygulamasını sildiğiniz zaman düzeliyor ben öyle düzeltmiştim(eğer birşey olursa sorumluluk kabul etmiyorum)
Zaten çin cihazların Google servisleri var sadece aktif etmeniz gerekiyor ayarlardan basic Google servislerini açıyorsunuz sonradan İnternetten Google play storun apk dosyasını yükleyip kuruyorsunuz sonra istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsinizGoogle uygulamalarını ne yaptınız
Bildirim kesin olur dimi yani sizde öyle olmuştuZaten çin cihazların Google servisleri var sadece aktif etmeniz gerekiyor ayarlardan basic Google servislerini açıyorsunuz sonradan İnternetten Google play storun apk dosyasını yükleyip kuruyorsunuz sonra istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz