Soru China Romda Google Play Hesabı Açmak ve Yedek Almak

gencosman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
mi 8
Konular
1
dün itibari ile mi ailesine 8 modeli ile girdim. şu an çin romu nedeniyle pek memnun değilim. mesela samsung telefonumda google play hesabıma giriş yaptıgımda otomatik olarak rehberim resimlerim ve diğer kayıtlı bilgilerim telefonuma yükleniyordu, mi 8 de yüklenmedi, bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen çözümü yazsın.

düşünüyorum; acaba neden 3 bin tl ye daha bilindik bir marka almadım? üstelik 2 yıllık garantisi varken...

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
dün itibari ile mi ailesine 8 modeli ile girdim. şu an çin romu nedeniyle pek memnun değilim. mesela samsung telefonumda google play hesabıma giriş yaptıgımda otomatik olarak rehberim resimlerim ve diğer kayıtlı bilgilerim telefonuma yükleniyordu, mi 8 de yüklenmedi, bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen çözümü yazsın.

düşünüyorum; acaba neden 3 bin tl ye daha bilindik bir marka almadım? üstelik 2 yıllık garantisi varken...
Hocam samsungu elime almayı bırakın artık ağzıma almıyorum Bu kadar para verdikten sonra bile o arayüzleri yüzünden bir süre sonra kasmalar başlar ayrıca Apple almıyorsanız öyle harika garanti beklemeyin zaten.
Ayrıca mi 8 aldınız ama bu donanıma sahip telefonların 5000 5200 civarında olduğunu unutmayın iki xiaomi onlardan 1 tane yapıyor.
Ayrıca mi Telefon ayrıcalıktır google play store yi kendiniz indirip kurabilirsiniz.Çin romu olduğu için global olanı yayınlanacaktır.
Xiaomi asla pişman olacağınız bir marka değil aksine aşık olup onu tanıdıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz bir marka.
Biraz şiir gibi oldu ama evet doğru duydunuz samsung hayatta almam huawei belki haha--

Oyla:
Üst Alt