Isınma sorunu vardı acaba çözüldümü , birde arayüz diğer romlara göre daha ağırdı arayüz hızı nasıl.sarjının uzun gitmesinin sebebi bence işlemci frekans hızını düşürmüş yapımcı.Çünkü oynadığım oyunların tamamında daha önce sorunsuz oynadığım ayarlarda kasıyordu romu silip kaç defa temiz kurulum yaptım yine aynı.mecburen oyunların ayarında kalite düşüklüğü yapmam gerekiyordu.ama şuan eu 12.1.2 deyim ve full kalitede kasma yok
Isınma hakkında bir şey diyemem çünkü hava burada çok sıcak AOSP romlar bile ısınıyor burda. Oyun performansını denemedim, ancak bahsettiğiniz durum işlemci frakansinin düşürülmesinden değil sonuç olarak bunun bir port rom olmasından kaynakli. Port romlarin oyun performansının tamamını verebilmesi pek olası değildir bir de bu cihaz için resmi olarak çıkmamış Android 12 ile birlikte gelmesi durumu daha da zorlaştırıyor.
8.3'te ki yapıya oranla bu yapida daha iyi pil performansı aldım, ilk kurulumda ki kasmalar isinmalar ve laglar gitmiş. Bilmiyorum rom oldukça hoşuma gitti aslında, stabil sürümünden oldukça umutluyum. Betası böyleyse..
Duzenleme;
Emin olmak amacıyla işlemci frekanslarıni kontrol ettim. 6 çekirdek 1.8 - 2 çekirdek 2.2 frekansında çalışıyor, yani olması gerektiği gibi. Ayrıca romda ki Kernel stock kernel zaten. Bunun yanında romda zaten işlemci frekansını düşürmek demek performans kaybı demek, bu rom işlemci frekansini düşürerek yapılsaydı böyle akmazdı. En hızlı Miui 13 rom bu çünkü.