Sohbet chatin_62'ye Teşekkürlerimizi Sunarız.

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Yaş
33
Konum
ANKARA
Katılım
2 Kasım 2016
Konular
13
Mesajlar
100
Tepkime puanı
33
Puanları
28
Şimdi Neden Böyle Bir Başlık İle Konu Açtığıma Dair Kişi ve Kişilerin Aklında Soru İşaretleri Uyanacaktır. Bu Konumun Yalakalık Yada İltifat İle Bir Alakası Yok. Sadece Hayatın Gerçeklerini bir Nebzede Olsa Yansıtma Çalışıyorum...
Uzun Süredir Bu Forumu Takip Ediyorum. Xiaomi Marka Telefon Almamda ki En Büyük Etken Bu Site'dir.
Siteye Bir Kaç Konu Açtım, mesajlar Yazdım, Fazla Bilgim Olmazsa Bile destek ve Yorumlarda Bulundum. Ve Sitede Elimden Geldiği Kadar Tüm Açılan Konuları ve O Konulara Yazılan Mesajları Gördüm. chatin_62 Nickli Arkadaşımız Hemen Hemen Her Konuda Aktif Olarak Yardım Ediyor Tecrübelerini Kişilere Aktarıyor. Hatta Bugün Bir Kaç Konuda chatin_62 Nickli Arkadaşa Yüklenildiğini Gördüm. Yani Arkadaşımıza Kızgın Bir Şekilde Eleştirilerde Bulunulmuş ve Sinirli Bir Şekilde Göndermelerde Bulunulmuş. Ama chatin_62 Nickli Arkadaş her Yazılan Mesaj'da Her Yapılan Kötü, Çirkin ve Kızgın Yorumlara Gayet Mütevazi ve Beyefendiliğini Bozmayan Bir Kavramda Yaklaşmış ve Ciddi Anlamda Özgüven İle Cevaplamış. Bu Onurlu Davranışı Beni gerçekten Çok Mutlu Etti.

Bazı Yöneticiler Var Sanki karşısında ki İnsan Değilde Aşağıda Tutulan Umursamaz Davranışlarla Kişi ve Kişileri Hatta Şahsımı Aşağılayan Kişilerde Mevcut. Konumuz Bu Değil Ama Burayada Dikkat Çekmek İstedim. Umarım O Kişi ve Kişilerde Doğru Yolu Bulur.

Neyse Sözü Fazla Uzatmadan

chatin_62 Nickli Arkadaşa Göstermiş Olduğu Özverili, Mütevaziliği ve Beyefendiliğinden Ötürü Şahsım Adına Kendisine Teşekkürlerimi Bizzat Sunar ve Gelecek hayatında Başarılarının Devamını Temenni Ederim.

Umarım Sizin Gibi Temiz İnsanlar Sürekli Bu tarz Ortamlarda Olurlar.

ŞAHSIM ADINA ŞAHSINIZA BİZZAT TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM...
 

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Yaş
37
Konum
Arnavutköy / İSTANBUL
Katılım
8 Kasım 2014
Konular
23
Mesajlar
314
Tepkime puanı
111
Puanları
58
Ali hocam tecrübeli ve eğitimci bir kişidir. Bu sebepten çok damarına basilmadigi sürece sinirleri alınmış gibidir.
Bende kendisine değerli paylaşımlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim
 
Üst Alt