- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Konular
- 167
ChatGPT'nin en popüler özelliklerine uygun bir fiyata genişletilmiş erişim sağlayan yeni ve düşük maliyetli bir abonelik planıdır.Selamlar hocam.chatgpt premium dan farki nedir go nun?
Kendi fiyatı zaten 4-5 dolar değil mi ortalama 170 ile 212 tl arası?Kişiye özel mail hesabına tanımlanır
Ortak grup vb durum değildir şahsa özeldir
Fiyat = 1000 TL
Kişiye özel mail hesabına tanımlanır
Ortak grup vb durum değildir şahsa özeldir
Fiyat = 1000 TL
Hesaplara tanımlandıktan sonra sorunsuz kullanım sunulmaktadır 12 ay boyuncaHayırlı Satışlar, Go şu an için Türkiyede desteklenmiyor diye biliyorum ama bizi aydınlatabilir misiniz rica etsem ?
12 aylık fiyatı 1000 TL dir ve normal bir kullanıcı Tr şartlarıyla kullanımı olamaz ben burada hem uygun fiyata hem de kullanıma destek sağlıyoruzKendi fiyatı zaten 4-5 dolar değil mi ortalama 170 ile 212 tl arası?
Hocam kısıtlama ve süre olmadan Go planda kullanım sunuyor ve chatgpt yakın zmaan da yeni sürümünü de anında kullanıma açılacaktır Go üyeliklerde.Hem globale göre daha uygun fiyata hem de 12 ay olması avantaj durumundaSelamlar hocam.chatgpt premium dan farki nedir go nun?
Yani hocam 12 aylık üyelik normal fiyatı 60$ ben ise 12 ay için ilandaki fiyatı yazıyorum zaten Go üyelik globale açık değil zaten destek sağlıyorum dediğim gibi3 dolara yapılıyordu zaten 1000 fazla olmuş
Türkiye'ye sunulmayan bir paketi sistemi kandırarak Türkiye'de çalışan bir hesaba tanımlarsanız hizmet politikası gereği o hesap ileride askıya alınabilir hatta kalıcı olarak bile kapatılabilir.Yani hocam 12 aylık üyelik normal fiyatı 60$ ben ise 12 ay için ilandaki fiyatı yazıyorum zaten Go üyelik globale açık değil zaten destek sağlıyorum dediğim gibi