Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
✅(Konu güncellendi)✅

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ChatGPT Premium GO'yu nasıl 12 ay boyunca ücretsiz alabileceğiniz göstereceğim.

İhtiyacımız olanlar:

💾Cihazdaki 2. Alan özelliği💾

💳 (Sanal veya normal banka kartı, önerim sanal kart)💳

🛜(INDIA vpn tıklayarak indirebilirsiniz.)🛜

📱(Google play store ve Google hesabı, kendi hesabınız ile'de olur.)📱

1. Öncelikle temiz bir 2. Alana geçin (yeni kurulmuş olmalı), samsung cihazınız varsa güvenli klasör deneyebilirsiniz. İşlem yapmak istediğiniz Google hesabına giriş yapın veya yenisini kurun. Chatgpt yüklüyse uygulamasını tamamen kaldırın veya verilerini silin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2. Play storeden INDIA VPN ve bağlanın. (bunun nedeni ücretsiz ChatGPT premium go Hindistan'a özel çıktı)

3. ChatGPT'ye VPN açıkken Google hesabınız ile giriş yapın ardından soldaki menüyü kaydırın ve go planı'na ücretsiz yükselt tuşuna basın. (Eğer menüde bu gözükmez ise ChatGPT' yi kapatıp tekrar açın)

4. Go planına ücretsiz yükselt tuşuna basın.

5. Ödeme yöntemi ekle kısmından kart ekle kısmını seçin ve Bankanızdan ücretsiz sanal kart açarak kart bilgilerinizi girin ve kartı kaydet tuşuna basın. (Doğrulama amaçlı çeker diye 20 tl bakiye olsun ne olur ne olmaz genelde çekmiyor.) Not: Aynı banka kartı ile birden fazla hesap açabilirsiniz sorun olmuyor.

6. En önemli kısım burası, Kartı kaydettikten sonra, Abone ol tuşuna basmadan önce VPN'i kapatmanız gerekiyor yoksa hata alırsınız.

7. Tebrikler ödeme onaylandı ChatGPT'yi kapatıp açarak kontrol edin. Artık vpn ile işimiz bitti silebilirsiniz.

8. ChatGPT'yi açıp soldaki menüyü kaydırın, abonelik kısmında GO yazıyorsa tebrikler ücretsiz 12 aylık premium go abonesi oldunuz.

İçeriğin tamamı şahsıma ait olup kopyalanması ve çoğaltılması serbesttir.

Teşekkür olarak içeriği beğenmeniz ve yorum atmanız yeterlidir bu sayede konu her zaman güncel kalıp herkes faydalanabilir (:

Normalde böyle bir içerik oluşturma planım yoktu, bunun ticaretini yapıp beni ve bizleri küçümseyen arkadaşa inat 1 kaç saatlik araştırma ve deneme yanılma sonucu bulup sizlere sundum, şuanda reddit'de dahi kimse ödeme aşamasını geçememişken bunun çözümünü ilk defa açık olarak paylaşıp sizlere sundum. Sizde bu tür arkadaşlara prim verip barındırmayın ki forumumuz gerçek amacı dışına çıkmasın, ücretsiz şeyler ticarete dönmesin sağlıcakla kalın 🥰

Not: Hesaplarınızla alakalı hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum kendi sorumluluğuzda yapın.

Ekli dosyalar

• 1000065207.jpg
    1000065207.jpg
    292,5 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000065168.jpg
    1000065168.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000065240.jpg
    1000065240.jpg
    233,3 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000065241.jpg
    1000065241.jpg
    280,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000065242.jpg
    1000065242.jpg
    269,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000065242.jpg
    1000065242.jpg
    269,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000065204.jpg
    1000065204.jpg
    740,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 1000065205.jpg
    1000065205.jpg
    685,9 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000065201.jpg
    1000065201.jpg
    412,6 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000065463.jpg
    1000065463.jpg
    611,7 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000065472.jpg
    1000065472.jpg
    687 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000065472.jpg
    1000065472.jpg
  • 1000065472.jpg
    1000065472.jpg
  • 1000065473.jpg
    1000065473.jpg
    226,9 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tebrik ediyorum hocam forumda çok bilmişlik taslayıp bedava yöntemleri para ile insanlara satmaya çalışanlara güzel bir cevap olmuş :D
Teşekkür ederim hocam güle güle kullanın bu forum bana çok şey kattı bende sizlere birşey kattım çok mu 🥰

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21

mr.doze

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doze
Cihazım
X
Konular
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ChatGPT Premium GO'yu nasıl 12 ay boyunca ücretsiz alabileceğiniz göstereceğim.

İhtiyacımız olanlar:

🛜(India vpn
tıklayarak indirebilirsiniz.)🛜

1. Öncelikle Chatgpt uygulamasını tamamen kaldırın veya verilerini silin.

2. Play storeden India VPN ve bağlanın. (bunun nedeni ücretsiz ChatGPT premium go Hindistan'a özel çıktı

3. ChatGPT'ye VPN açıkken Google hesabınız ile giriş yapın ardından soldaki menüyü kaydırın ve go planı'na ücretsiz yükselt tuşuna basın. (Eğer menüde bu gözükmez ise ChatGPT' yi kapatıp tekrar açın)

4. Go ya Yükselt tuşuna basın.

5. Kart ekle kısmından banka kartını seçin ve Bankanızdan ücretsiz sanal kart açarak kart bilgilerinizi girin ve kartı kaydet tuşuna basın. (Doğrulama amaçlı çeker diye 20 tl bakiye olsun ne olur ne olmaz genelde çekmiyor.) Not: Aynı banka kartı ile birden fazla hesap açabilirsiniz sorun olmuyor.

6. En önemli kısım burası, Kartı kaydettikten sonra, Abone ol tuşuna basmadan önce VPN'i kapatmanız gerekiyor yoksa hata alırsınız.

7. Tebrikler ödeme onaylandı ChatGPT'yi kapatıp açarak kontrol edin. Artık vpn ile işimiz bitti silebilirsiniz.

8. ChatGPT'yi açıp soldaki menüyü kaydırın, abonelik kısmında GO yazıyorsa tebrikler ücretsiz 12 aylık premium go abonesi oldunuz.

Teşekkür olarak içeriği beğenmeniz ve yorum atmanız yeterlidir bu sayede konu her zaman güncel kalıp herkes faydalanabilir (:

Normalde böyle bir içerik oluşturma planım yoktu, bunun ticaretini yapıp beni ve bizleri küçümseyen arkadaşa inat 1 kaç saatlik araştırma ve deneme yanılma sonucu bulup sizlere sundum, şuanda reddit'de dahi kimse ödeme aşamasını geçememişken bunun çözümünü ilk defa açık olarak paylaşıp sizlere sundum. Sizde bu tür arkadaşlara pirim verip barındırmayın ki forumumuz gerçek amacı dışına çıkmasın, ücretsiz şeyler ticarete dönmesin sağlıcakla kalın 🥰
Hocam elinize kolunuza sağlık ilaç gibi geldi ♥️

doxmaxima

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cenk
Cihazım
note 11 pro
Konular
0
bende plus çıkıyor ve indirim gözükmüyor google hesabı ile giriş yapıyorum ve türkiye konumuna kayıtlı sıkıntı olurmu

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 1 Ultra
Meslek
emekli
Konular
16

İhtiyacımız olanlar:

🛜(India vpn
tıklayarak indirebilirsiniz.)🛜

1. Öncelikle Chatgpt uygulamasını tamamen kaldırın veya verilerini silin.

2. Play storeden India VPN ve bağlanın. (bunun nedeni ücretsiz ChatGPT premium go Hindistan'a özel çıktı

4. Go ya Yükselt tuşuna basın.

5. Kart ekle kısmından banka kartını seçin ve Bankanızdan ücretsiz sanal kart açarak kart bilgilerinizi girin ve kartı kaydet tuşuna basın. (Doğrulama amaçlı çeker diye 20 tl bakiye olsun ne olur ne olmaz genelde çekmiyor.) Not: Aynı banka kartı ile birden fazla hesap açabilirsiniz sorun olmuyor.

Normalde böyle bir içerik oluşturma planım yoktu, bunun ticaretini yapıp beni ve bizleri küçümseyen arkadaşa inat 1 kaç saatlik araştırma ve deneme yanılma sonucu bulup sizlere sundum, şuanda reddit'de dahi kimse ödeme aşamasını geçememişken bunun çözümünü ilk defa açık olarak paylaşıp sizlere sundum. Sizde bu tür arkadaşlara prim verip barındırmayın ki forumumuz gerçek amacı dışına çıkmasın, ücretsiz şeyler ticarete dönmesin sağlıcakla kalın 🥰

Not: Hesaplarınızla alakalı hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum kendi sorumluluğuzda yapın.
paylaşım ve anlatım için teşekkürler. bende go planına yükselt çıkmıyor. Plus planına yükselt çıkıyor ya

Üst Alt