- Adım
- Serif
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 15
Eline sağlık usta. Yalnız selinux dosyasını nereden bulabilirizMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Eline sağlık usta. Yalnız selinux dosyasını nereden bulabilirizMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Selinux mode yok içinde hallettim ama eline sağlıkVideo açıklamasında dosyalar var
usta youtube linkinin altında ki link buYanlış yere mi baktınız?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kendi hesabım açıkken gösteriyor başkası girince göstermiyor. Google bu uygulamaya virüs muamelesi yapıyor bundan dolayı siliyor otomatik olarakusta youtube linkinin altında ki link bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediriçinde selinux yok. hallettim usta başka yerden indirdim sıkıntı yok.
Bu bilgilendirici konu için teşekür ederim, baya bilgilendim. Kolay gelsinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kısaca Açıklaması:
Cihazınıza brick önlemi alarak Custom Firmware kurmanızı sağlar bu sistem. Ayrıca bu sistem ile Custom rom'larda NFC ve Volte aktif hale getirilir.
Uzunca Açıklaması:
Cfw: Android 10 Custom Firmware'lerdir. Birden fazla xiaomi ürün yazılımının tek bir yazılımda toplanmasıdır.
Buna neden ihtiyacım var: Muhtemelen piyasada dolaşan Fabrika Rom'undan haberdarsınız. Bu rom sayesinde cihaza yetkili hesap gerekmeden cihaza edl modda yükleme yapmanızı sağlar. Yalnız bu sistem sadece Android 9 sürümlerinde çalışır. Android 10'da stabil çalışmaz. Cfw sistemi bu sistemin Android 10 Custom Rom'larda çalışmasını sağlar. Yani cihazınıza brick etme korkusu olmadan custom rom yükleyebilirsiniz
CFW'nin İçinde Gerçekten Ne Var: Son Android 9 ve Android 10 yazılımlarının karışımı da denilebilir. Android 9'dan brick önlemi Android 10'dan sistem dosyaları alınmış diyebiliriz.
CFW Yazılımları Nasıl Yüklenir:
Rehber - [NoBrick] CFW Rom'lar Nasıl Kurulur/Güncellenir
NOT: Eger Zaten CFW romda olupta farklı bir CFW roma geçmek isterseniz en alta ininiz [/B] [/SPOILER] [/B] [/SPOILER] [/SPOILER] [/SPOILER] Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek...forum.miuiturkiye.net
CFW'ye Uygun Recovery'ler:
CFW yazılımları özel yazılımlar olduğundan bu yazılımları yüklemek için özel Recovery'ler gerekir. Uygun Recovery'ler aşağıdadır.
[CFW] Redmi Note 8 Pro PitchBlack Recovery Project V.2.9.1
[CFW] OrangeFox Recovery
[CFW] TWRP V.3.4.0-0
doğrudur usta.Kendi hesabım açıkken gösteriyor başkası girince göstermiyor. Google bu uygulamaya virüs muamelesi yapıyor bundan dolayı siliyor otomatik olarak
Hangi rom?Doğru konunun altı mı bilmiyorum ama başarılı bir şekilde rom kurmama rağmen tekrardan TWRP'ye giriyor yeniden başlatınca. Bir çok şey denedim. Ne yapmam lazım.