- Adım
- Batuhan G
- Cihazım
- Oneplus 9Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 14
Yüklediğim CFW romda birkaç sıkıntı rica etsem birileri bakabilir mi
CrDroid yükledim sanırım twrp konusunda hatalar oldu fastboot moda almam gereken yerde 9.adım direk fastbootdan çıkar çıkmaz roma girdim cihaz açılıyor fakat twrp giremiyorum girsemde direk bir şey yüklerken atıyor orada ne yapmamız gerekiyor yardımcı olur musunuz rica etsem teşekkürlerHangisini yüklediniz. Sıkıntıları neler?
Cfw recovery yükleyinizCrDroid yükledim sanırım twrp konusunda hatalar oldu fastboot moda almam gereken yerde 9.adım direk fastbootdan çıkar çıkmaz roma girdim cihaz açılıyor fakat twrp giremiyorum girsemde direk bir şey yüklerken atıyor orada ne yapmamız gerekiyor yardımcı olur musunuz rica etsem teşekkürler
Hocam android 9da twrp rom konusundayım miflash ile geçiş yaptım stock roma fakat bu uyumlu twrpyi kera hocamın twrp atma adlı konusundaki gibi mi atacağızCfw recovery yükleyiniz
Recovery - [CFW] TWRP V.3.4.0-2
Bu Recovery CFW sistemine uyumlu hale getirilmiştir. Eğer CFW rom'da değil iseniz yükleme sonunda telefonunuz brick olabilir. Kurulum: 1- CFW uyumlu herhangi bir romda olduğunuza emin olunuz. 2- Dosyayı telefona atınız 3- Cihazı recovery modunda açınız. 4- Daha sonra install bölümüne girip...forum.miuiturkiye.net
Müsait olduğum zaman özelden size mesaj gönderirim uzaktan bağlanıp hallederizHocam android 9da twrp rom konusundayım miflash ile geçiş yaptım stock roma fakat bu uyumlu twrpyi kera hocamın twrp atma adlı konusundaki gibi mi atacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve bu pitchblack twrp yüklemek istiyorum ama sanırım dediğim şekilde ilk önce onu yüklersek olmaz değil mi?
Pekala takribi kaç gibi uygun olursunuz ona göre o süreler içerisinde müsait olayımMüsait olduğum zaman özelden size mesaj gönderirim uzaktan bağlanıp hallederiz
Teşekkür ettim hocam Allah razı olsun2'den sonra.
Gerekli dosyaları özelden attım