Elinize sağlık hocam siz bu romu bayağı sevdiniz sanırımİlk mesaja video eklendi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Aradığım çoğu özellik olduğu için evet. Özellikle uygulamaların tümünü kapat tuşu altta olması bu romda kalmamı sağlıyorElinize sağlık hocam siz bu romu bayağı sevdiniz sanırım
Bliss kadar özelleştirme var ve stabil ayrıca dediğiniz özellikler var umarım a11 çıkar iki rom için deAradığım çoğu özellik olduğu için evet. Özellikle uygulamaların tümünü kapat tuşu altta olması bu romda kalmamı sağlıyor
Çıkacağı kesin ama ne zaman çıkar bilemiyorumBliss kadar özelleştirme var ve stabil ayrıca dediğiniz özellikler var umarım a11 çıkar iki rom için de
Yakındır bence hocam 1-2 ay maksimum bana kalırsa 4-5 rom a11 çıkardı çünküÇıkacağı kesin ama ne zaman çıkar bilemiyorum
Bu kısmı anlamadım hocam. Kullanılan son uygulamaların kapatıldığı yerden mi bahsediyorsunuz?Aradığım çoğu özellik olduğu için evet. Özellikle uygulamaların tümünü kapat tuşu altta olması bu romda kalmamı sağlıyor
Zenx rom hariç diğer romlarda bu tuş en solda bulunuyor. Bütün uygulamaları kapatmak için parmağınızla hızlı hızlı kaydirmamiz gerekiyordu. Bu da sinir ediyor insanıBu kısmı anlamadım hocam. Kullanılan son uygulamaların kapatıldığı yerden mi bahsediyorsunuz?
Tamamdır anladım şimdi. Bu arada font güzelmişZenx rom hariç diğer romlarda bu tuş en solda bulunuyor. Bütün uygulamaları kapatmak için parmağınızla hızlı hızlı kaydirmamiz gerekiyordu. Bu da sinir ediyor insanı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.