Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro POSP Rom v3.2.2+18

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Tam istediğin gibi:)
Tamam mıdır hocam sorununuz çözüldü mü :D Bende bu yöntemle yaptım şuan gayet iyi sadece beyaz çizgi olsa tamam güzel de siyahlık bitiriyor ve klavyede inanılmaz gereksiz yer kaplıyor alt kısımda

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Tamam mıdır hocam sorununuz çözüldü mü :D Bende bu yöntemle yaptım şuan gayet iyi sadece beyaz çizgi olsa tamam güzel de siyahlık bitiriyor ve klavyede inanılmaz gereksiz yer kaplıyor alt kısımda
Yok ben daha kurmadim bilgisayarin ekrani patladi:):)

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
şuana kadar bende çok memnunum. aosp romlara alışma sürecindeyim sanırım. deodex ve bu romdan memnunum şuan için. miuipro dan pek memnun kalmamıştım.

bu arada şöyle bir sıkıntım var çözemedim daha telefon her tuş kilidinde konum arıyor üst kısımda simgesi çıkıyor tuş kilidini açtıktan bir süre sonra geçiyor.

son konum kullanan uygulamalara baktığımda gördüğüm kadarıyla google play servisleri konum kullanıyor görünüyor. kapattığımda da bu sefer tüm konum ayarları kapanmış oluyor. onu nasıl çözeceğimi bilen biri var mı bir yandan aramaya devam ediyorum

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
şuana kadar bende çok memnunum. aosp romlara alışma sürecindeyim sanırım. deodex ve bu romdan memnunum şuan için. miuipro dan pek memnun kalmamıştım.

bu arada şöyle bir sıkıntım var çözemedim daha telefon her tuş kilidinde konum arıyor üst kısımda simgesi çıkıyor tuş kilidini açtıktan bir süre sonra geçiyor.

son konum kullanan uygulamalara baktığımda gördüğüm kadarıyla google play servisleri konum kullanıyor görünüyor. kapattığımda da bu sefer tüm konum ayarları kapanmış oluyor. onu nasıl çözeceğimi bilen biri var mı bir yandan aramaya devam ediyorum
play servisler için uygulama izinlerinden konumu kapatın

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
malesef play hizmetleri bu cihaz için konum hizmetleri sağlayıcısıdır konum erişimi konum ayarlarından değiştirilebilir diyo. orada da google play hizmetleri sistem uygulamarı içinde olduğu için kapatılamıyor kapatırsak konum komple kapanıyor.

bu rom a customiuzer oluyor mu?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
malesef play hizmetleri bu cihaz için konum hizmetleri sağlayıcısıdır konum erişimi konum ayarlarından değiştirilebilir diyo. orada da google play hizmetleri sistem uygulamarı içinde olduğu için kapatılamıyor kapatırsak konum komple kapanıyor.

bu rom a customiuzer oluyor mu?
Olmaz. Her kilit açılışında kapatılmasını ister misiniz konumun?

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Olmaz. Her kilit açılışında kapatılmasını ister misiniz konumun?

az önce kurdum çok teşekkür ederim. baya soru soruyorum kafa ütülediğim çok oluyor sanırım.

bu arada tuş kilitlediğinde konum kapatma olayını da kullanabilirim. istanbulda yaşıyorum navigasyon çok kullanıyorum konum servislerini kapatamıyorum o sebeple arka planda şarjımı bitirmesini de istemem

gerçi pil kullanım istatistikleri dün geceden beri %10 düşmüş 58 dk ekran kullanımı olmuş çok hızlı düşmemiş şarj

Üst Alt