- Adım
- Berke
- Cihazım
- iP8 Plus&X3 NFC
- Meslek
- Art Designer
- Konular
- 80
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
CesiumOS, heyecan verici olması için tasarlanmış bir projedir. Bu, benzer görünümlü AOSP rom denizinden doğan bir şey. Telefonunuz için benzersiz ama tanıdık bir deneyim sunuyoruz. Günlük yaşamınızda * aslında * faydalı olacağını düşündüğümüz özellikleri seçiyoruz ve daha fazlası değil. Bu, güzel ve heyecan verici bir şeyin başlangıcı olduğu için, gelecek sürümlerde daha fazla özellik eklemeye devam edeceğiz. ROM'u bloatsız tutmaya çalışacağız, ancak yine de sizi tatmin edecek yeterli özelliklere sahibiz.
İlk olarak rom'u kurduktan sonra kurulumu bittikten sonra reboot system yapmadan önce, gapps flaşlamanız gerekir tabi açıldıktan sonrada yapabilirsiniz bunu illaki rom kurulumunda yapmanız gerekmiyor ama ben böyle yapıyorum. Kurulumuda oldukça basit direk twrp'den "Install/Gapps" seçiyorsunuz ve flaşlıyorsunuz.
Henüz Android 11 için gapps yayınlanmadığı için link yok sabretmemiz gerekecek! 
Rehber - [NoBrick] CFW Rom'lar Nasıl Kurulur/Güncellenir
NOT: Eger Zaten CFW romda olupta farklı bir CFW roma geçmek isterseniz en alta ininiz [/B] [/SPOILER] [/B] [/SPOILER] [/SPOILER] [/SPOILER] Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek...

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusunuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: