- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi 10t
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.0.11
- Telefon Modeli
- Mi 10t
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar. Yaklaşık 2 aydır Mi 10t kullanıyorum. Telefonu kullanmaya başladıktan sonra cevapsız aramaların bazılarının bildirim ekranına düşmediğini farkettim. Cevapsız arama bildirimi gelmeyen kişilerin arama geçmişine tıkladığımda, cevapsız arama yerine, "çağrı başka bir cihazda cevaplandı" yazıyor.
İşin daha da ilginci, cevapsız aramaları bildirim ekranına düşmeyen kişilerin hepsi Iphone kullanıcısı! Bu durumu farkettikten sonra bayağı kişiyle denedim ve android kullananlarla ilgili hiç sorun yok, cevapsız bildirimi hemen geliyor. Ayarlardan yapmadığım şey kalmadı ama düzeltemedim..
Geçen ay da konu açmıştım ama bi dönüş olmamıştı. Forumdaki bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
İşin daha da ilginci, cevapsız aramaları bildirim ekranına düşmeyen kişilerin hepsi Iphone kullanıcısı! Bu durumu farkettikten sonra bayağı kişiyle denedim ve android kullananlarla ilgili hiç sorun yok, cevapsız bildirimi hemen geliyor. Ayarlardan yapmadığım şey kalmadı ama düzeltemedim..
Geçen ay da konu açmıştım ama bi dönüş olmamıştı. Forumdaki bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum..