Diğer yönetici arkadaşlarım için değil ama soruyu kendi adıma cevaplamaya çalışayım.
Gün içerisinde forumumuza 1000'den fazla mesaj geliyor. Hatta 5000 mesaj gelen günler dahi oldu. İstisnasız gelen her mesajı okuyorum. Ancak her birine cevap yazmam maalesef ki mümkün olmuyor. Hem gün içerisindeki iş telaşesi hem de tüm mesajlara cevap vermenin maddi imkansızlığı nedeniyle cevabını bilsem dahi yazmadığım pek çok soru oluyor. Bu konuları sizler gibi tecrübeli arkadaşlarıma bırakmak hem forumumuzun daha aktif olmasını sağlıyor hem de -ne yalan söyleyeyim- daha kolayıma geliyor

Cevap yazmayı düşündüğüm konuları da yeni bir sekmede açık bırakıyorum ve üzerinden yarım saat geçtikten sonra hala cevap verilmemiş ise bir cevap yazıyorum.
Örneğin @zaferturk hocamın miui pro konusundaki mesajını yazıldığı gün görmüştüm. Fakat bu soruya cevap verebilmek için teker teker tüm üyelik aşamalarını tekrar etmek lazım ve bunun için benim vaktim maalesef yok. Konu sahibi arkadaşımın da görür görmez hatırlayabileceğini sanmıyorum çünkü zaten bildiği aşamaları ekran görüntülerini alarak konu içerisinde belirtmişti ve ek olarak istenilen bilgiye ulaşması için tekrar aynı aşamaları tekrar etmesi gerekliydi. Dolayısıyla "tekrar uğraşamam kendiniz bulun" gibi bir cevap yazmaktansa hiç yazmamak ve cevaplamayı konu hakkında güncel bilgileri olan başka bir arkadaşımıza bırakmak çok daha mantıklı.
Bu nedenle belirtilen konuda ekip arkadaşımızın bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki destek ekibimiz genel miui sorunları için destek sunmak amacıyla kuruldu ve ekip arkadaşlarımıza şuraya cevap vermek zorundasın gibi bir mecburiyet de getirmedik. Her şeyin de ötesinde sorulan soru gerçekten ilginç... Her hangi bir custom rom yapımcısına para gönderememiş olmanıza ilişkin bir destek sağlanmasını zorunlu tutmak ya da her hangi birini buna zorunlu görmek kulağa hiç mantıklı gelmiyor....