- Adım
- salih
- Cihazım
- elife e7
- Konular
- 14
selamun aleyküm...
arkadaşlar bugün youtube de CesiumOS v3.0 ROMu gördüm ve telefonuma kurmak istiyorum...
şuanda cihazımda kurulu olan MIUI 12.0.2 global kararlı sürüm var. ve cihazımda twrp yüklü. romu indirip twrp üzerinden kuracağım ama diğer romlar gibi sadece .zip dosyasını atıp kurmak kadar kolay değil sanırım android 11 geçiş..
romu kurmak istediğimde iki seçenek var.
bende yüklü olan twrp bu recovery.img işini görmüyormu ? bu verdikleri cfw twrp mi oluyor ? kafamda saçma sapan sorular. bu işlere çok vakit ayırmadığım için konuların hızına yetişemiyorum.
CesiumOS v3.0 ROM for Redmi Note 8 Pro (Begonia)
CesiumOS v3.0 ROM Ratings:
Requirements:
1- twp format data yapıp. daha sonra gerekli olan rom ve vendor img cihaza atıyorum.
2- ilk olarak twrp üzerinden vendor ve romu kurup reboot yapmadan. tekrar root işlemini yapıp cihazı yeniden başlatırsam nasıl bir sonuç alırım ?
Preloader Fix NoBrick ? bunu ne zaman kuracağım konusunda fikrim yok...
arkadaşlar normal de root ile birlikte orjinal romu kullanmamda ki tek sorun. görüntülü konuşurken whatshap messanger vs uygulamalarda ön kameranın ihrenç bir görüntü sergilemesi. bu sebepten dolayı ve android 11 geçmek sorunumun çözüleceği konusunda kanaatindeyim.. hatta biraz önce miui 12.0.2 yeni geçiş yaptım lakin görüntülü konuşmalarda ön kamera berbat gösteriyor...
CesiumOS v3.0 ROM kuran ve öneren arkadaşların yorumlarıda benim için önemli kurmak sorunlarımı çözermi yoksa farklı sorunlarla karşılaşırmıyım.
iyi forumlar. şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
arkadaşlar bugün youtube de CesiumOS v3.0 ROMu gördüm ve telefonuma kurmak istiyorum...
şuanda cihazımda kurulu olan MIUI 12.0.2 global kararlı sürüm var. ve cihazımda twrp yüklü. romu indirip twrp üzerinden kuracağım ama diğer romlar gibi sadece .zip dosyasını atıp kurmak kadar kolay değil sanırım android 11 geçiş..
romu kurmak istediğimde iki seçenek var.
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdevices
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdevices
bende yüklü olan twrp bu recovery.img işini görmüyormu ? bu verdikleri cfw twrp mi oluyor ? kafamda saçma sapan sorular. bu işlere çok vakit ayırmadığım için konuların hızına yetişemiyorum.
CesiumOS v3.0 ROM for Redmi Note 8 Pro (Begonia)
CesiumOS v3.0 ROM Ratings:
- System UI – 9/10
- Inbuit Camera – 9/10
- Multitasking – 8/10
- VoLTE & Services – 8/10
- PUBG Gameplay – 8/10
- OS Boot Timing – 8/10
- BAttery Life – 7/10
- PE ROM Settings – 8/10
Requirements:
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir?
-
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdevices ?
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdevices ?
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(CesiumOS v3.0 ROM)
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir( Global Variant)
-
(Indian Variant)
1- twp format data yapıp. daha sonra gerekli olan rom ve vendor img cihaza atıyorum.
2- ilk olarak twrp üzerinden vendor ve romu kurup reboot yapmadan. tekrar root işlemini yapıp cihazı yeniden başlatırsam nasıl bir sonuç alırım ?
Preloader Fix NoBrick ? bunu ne zaman kuracağım konusunda fikrim yok...
arkadaşlar normal de root ile birlikte orjinal romu kullanmamda ki tek sorun. görüntülü konuşurken whatshap messanger vs uygulamalarda ön kameranın ihrenç bir görüntü sergilemesi. bu sebepten dolayı ve android 11 geçmek sorunumun çözüleceği konusunda kanaatindeyim.. hatta biraz önce miui 12.0.2 yeni geçiş yaptım lakin görüntülü konuşmalarda ön kamera berbat gösteriyor...
CesiumOS v3.0 ROM kuran ve öneren arkadaşların yorumlarıda benim için önemli kurmak sorunlarımı çözermi yoksa farklı sorunlarla karşılaşırmıyım.
iyi forumlar. şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Son düzenleme: