- Adım
- Kadir
- Cihazım
- POCOX3NFC 6/128
- Meslek
- Muhasebe
- Konular
- 19
konu için teşekkürler. sabah cihazımı (redmi note 5) rootladım ve cam2 api yi de aktif ettim. Manuel camera controller ile de kontrol ettim sıkıntı yok.
ilk seçenekteki kurduğum daha iyi çalışıyor, alttaki daha sorunlu. ikisinde de ön kamera sıkıntılı, alttaki türkçe üstteki ingilizce.
herneyse benim sorum şu, üsttekini kullanıyorum şuan, normal foto çekerken stock kamera ile bariz fark var, ancak video moduna geçince kamerayı yakınlaştırıyor ayarları kurcaladım ancak bulamadım, 4k seçmeyi denediğimde ise error verip durdurdu, bu yakınlaştırmayı nasıl kapatırız?
ilk seçenekteki kurduğum daha iyi çalışıyor, alttaki daha sorunlu. ikisinde de ön kamera sıkıntılı, alttaki türkçe üstteki ingilizce.
herneyse benim sorum şu, üsttekini kullanıyorum şuan, normal foto çekerken stock kamera ile bariz fark var, ancak video moduna geçince kamerayı yakınlaştırıyor ayarları kurcaladım ancak bulamadım, 4k seçmeyi denediğimde ise error verip durdurdu, bu yakınlaştırmayı nasıl kapatırız?
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Redmi 5 Plus, Redmi Note 5'de test edilmiştir)
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Redmi 5 Plus, Redmi Note 5, Redmi 6 Pro)