Yardım Çeşitli sorunlar

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
Arkadaşlar bu sorunlar romu SD karttan yüklediğim için mi oluyor acaba? Play Store'dan uygulama yükleyemiyorum veya güncelleştiremiyorum. Uygulama yüklemeye veya güncelleştirmeye çalışınca "Uygulama harici depolama gerektiriyor" vs. uyarılar alıyorum. Fakat telefonda 50gb alan var. Mi hesabıma yedeklediğim galerime erişemiyorum. Fotoğrafları görüntüleyemiyorum. Ekran görüntüsü alamıyorum. Pitchblack diye bi recovery kurmuştum. SD karttan endonezya global 12.0.2 romunu kurdum. SD karttan romu kurduğum için mi başıma geliyor bunlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Whatsapp'tan Google yedeğimi geri yükleyemiyorum. Yedeği geri yüklemeye hazırlanıyor sürekli.

En sonunda kafayı yiyeceğim. Telefon Nokia 3310'a dönüştü resmen. Neredeyse arama yapmak ve SMS atmak dışında hiçbir şey yapılmıyor. Sadece bazı uygulamalar yüklendi.

Dosya yöneticisinde sistem kısmında hiçbir şey gözükmüyor. Wipe yaparken Internal Storage kısmını da seçmiştim. Sonrasında romu SD karttan yükledim. Internal storage kısmını silmemem mi gerekiyordu?

Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Depolama hafızanız 0mb olmuştur recovery ye girin ve Format data yapın tekrar deneyin olmaz ise Mi flash ile Sıfırdan rom kurun Clean All seçerek

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Depolama hafızanız 0mb olmuştur recovery ye girin ve Format data yapın tekrar deneyin olmaz ise Mi flash ile Sıfırdan rom kurun Clean All seçerek
Benim de aklıma o geldi. Mi flash ile deneyeceğim, teşekkürler.

Üst Alt