Yardım CEPTETEB Uygulaması Sorunu

DooM_67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Mi Note !0 Lite
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.7.oUKWTRXM
Telefon Modeli
11T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi 11t sahibiyim telefonum yurtiçi CEPTETEB bankacılık uygulaması daha önceden parmak izi okuyucu ile açılıyordu en son gelen güncelleme ile ilk girişte doğrulama kodu ile giriş yapılıyor, telefon tanıtıldıktan sonra sadece giriş şifresini yazmak yeterli oluyor, telefonunuzda zararlı veya güvensiz yazılım olup olmadığı kontrol edilecektir uyarısı veriyor, uygulamayı açtığımda uygulama arka planda güvenlik araması yapıyor diye uyarı veriyor ancak belli bir süre sonra önce mobil veri kapanıyor daha sonra sim kart takılı değil konumuna geliyor telefonu açıp kapatmak gerekiyor uygulamayı kaldırdığım zaman böyle bir sorun olmuyor ama giriş yapıp telefon giriş yapan cihazlarda kayıtlı olunca sorun devam ediyor bunun neden olduğunu anlatacak biri var mı umarım düzgün anlatabilmişimdir

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
31
bugün bende de başladı bu problem.

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Xiaomi 11t sahibiyim telefonum yurtiçi CEPTETEB bankacılık uygulaması daha önceden parmak izi okuyucu ile açılıyordu en son gelen güncelleme ile ilk girişte doğrulama kodu ile giriş yapılıyor, telefon tanıtıldıktan sonra sadece giriş şifresini yazmak yeterli oluyor, telefonunuzda zararlı veya güvensiz yazılım olup olmadığı kontrol edilecektir uyarısı veriyor, uygulamayı açtığımda uygulama arka planda güvenlik araması yapıyor diye uyarı veriyor ancak belli bir süre sonra önce mobil veri kapanıyor daha sonra sim kart takılı değil konumuna geliyor telefonu açıp kapatmak gerekiyor uygulamayı kaldırdığım zaman böyle bir sorun olmuyor ama giriş yapıp telefon giriş yapan cihazlarda kayıtlı olunca sorun devam ediyor bunun neden olduğunu anlatacak biri var mı umarım düzgün anlatabilmişimdir
Bende kontrol ediliyor dedi bende uygulamayı arka plandan kaldırdım sonrw uygulama normal olarak girdim.

Oyla:

DooM_67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Mi Note !0 Lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uygulamayı kaldırmama rağmen bugün 2 kere yine aynı hatayı verdi bunun sebebi nedir ya bıktırdın xiaomi

Oyla:
Üst Alt