- Adım
- MEHMET
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- İnfaz Koruma Memur
- Konular
- 3
Yeni yönetmelik gereği btk yazdırıyor.ama sizinkiler baya büyükmüş.arkadaşlar az önce cepporttan aldığım mi6 128gb lol cihazım geldi fakat daha önce arkadaşımda ve incelemelerde gördüğüm kadarıyla böyle koca koca yazılar yoktu. Bu yazılar olan var mı yoksa cihazı iade edeceğim
Yardım - Urun Orjinal mi Degil mi?arkadaşlar az önce cepporttan aldığım mi6 128gb lol cihazım geldi fakat daha önce arkadaşımda ve incelemelerde gördüğüm kadarıyla böyle koca koca yazılar yoktu. Bu yazılar olan var mı yoksa cihazı iade edeceğim
Sorun olmaz hocam garanti servisininde bu konu hakkında bilgisi vardır zaten.Sıkıntım şu yönde aslında kılıfla kullanacağım için bende sorun teşkil etmez ama garantiye gönderdiğimde kapak değişmiş filan muhabbeti yaparlar mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun olmaz hocam garanti servisininde bu konu hakkında bilgisi vardır zaten.![]()
Rica ederim hocam iyi forumlar.Lopus hocam çok teşekkür ederim . İlk xiaomi cihazım olunca biraz Evhamlandım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende mi5 var kapağı çıkarttım camın altındaki plastik üzerinden lazer baskı yapilmiş yani silinmiyor, maalesefmi5 ve mi6 gibi minimal tasarımlı telefonların arkasına çok kötü duruyor bence silmek ya da üzerini kapatmak için bir şeyler olmalı..
eğer çok rahatsız oluyorsanız aliexpress üzerinden yeni bir kapak alırsınız bence gerek yok çünkü kılıf kullanıyorum..Bende mi5 var kapağı çıkarttım camın altındaki plastik üzerinden lazer baskı yapilmiş yani silinmiyor, maalesef![]()
İyi Forumlar (Mi5 64Gb)