Hocam kendilerini tanıyorum. Hatta geçtiğimiz hafta Cuma tüm günü cepportta geçirdim. Cepport'ta sahipleri Burak ve Selim Beyler ile görüşüyoruz ancak her ikisi de şu an yeni telefon modelleri getirmek üzere Çin'deler ve telefonları kapalı. Whatsapp üzerinden görüşüyoruz ancak çok yoğunlar ve sadece akşamları dönüş yapabiliyorlar. Bu hafta içi sürekli bu sorun üzerine konuştuk ve her seferinde ertesi gün düzeleceğini söylemişlerdi... Bu akşam yeniden görüşüp bir şeyler kesinleştiğinde açıklama yapılmasını rica edeceğim ama maalesef şu anda yüz yüze görüşme imkanım bulunmuyor... Hocam sizden rica etsem bana IMEI numarasını özel mesajla gönderebilir misiniz? Ben de bir yandan kontrol edeyim.
Kesin yapacak mı... Evet yapacaklardır hocam. Şu anda Çin'de bulunmalarının nedeni yeni cihazlar ve modeller getirmek. En sağlam kişilerle çalışmak için bizden referans istediler ve en sorunsuz cihazları getirmek, kendileri birebir kontrol etmek için gittiler. Telefonlarda kontrol edilmesi gereken her şeyi bizler de kendilerine anlattık. Maddi olarak çok ciddi bir sermaye yatırdılar. Eğer ki bir kaç liralık imei kaydından kaçacak olsalardı bence bu kadar büyük yatırım yapmazlardı.
Hayır hocam firma yetkilisi değilim, elimden geldiği kadar bağlantıyı ve iletişimi sağlamaya çalışıyorum. Kendileri ile yapılan görüşmelerimizde kullanıcı memnuniyetinin hep en üst düzeyde tutulacağına dair söz verildi. Bu IMEI problemine kadar da bu sözü hep tuttular. Umuyorum sorun kısa süre içerisinde çözülecektir ancak çözülmezse de dava, mahkeme, hakem heyeti vs. yollara gerek kalmadan mağduriyetleri sizleri uğraştırmadan gidermek için elimizden geleni yapacağız. IMEI kaydı maalesef benim elimde olmadığı için bunu çözüm olarak sunamıyorum ancak dilerseniz şu anda da iade veya değişim nasıl arzu ederseniz o şekilde çözüme kavuşturabiliriz.