Cepport'a note modeli ne zaman satışa çıkar acaba bilgisi olan varmı?
S Scario Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ergn Cihazım Xioami Yaş 35 Konum Mersin Katılım 26 Temmuz 2017 Konular 13 Mesajlar 48 Tepkime puanı 3 Puanları 8 8 Eylül 2017 #1 Cepport'a note modeli ne zaman satışa çıkar acaba bilgisi olan varmı?
enjoy_mi Ya Sabur.... Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yiğit Ali Cihazım Mi 8 SE Meslek Memur Yaş 41 Konum Ankara Katılım 7 Mayıs 2017 Konular 13 Mesajlar 679 Tepkime puanı 129 Puanları 58 8 Eylül 2017 #2 Scario' Alıntı: Cepport'a note modeli ne zaman satışa çıkar acaba bilgisi olan varmı? Genişletmek için tıkla ... bunu cepporta sormanız daha garanti degil mi hocam
Scario' Alıntı: Cepport'a note modeli ne zaman satışa çıkar acaba bilgisi olan varmı? Genişletmek için tıkla ... bunu cepporta sormanız daha garanti degil mi hocam
cantara Administrator Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi 13 Konum Ankara Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 427 Mesajlar 15.709 Çözümler 67 Tepkime puanı 24.246 Puanları 438 10 Eylül 2017 #3 Scario' Alıntı: Cepport'a note modeli ne zaman satışa çıkar acaba bilgisi olan varmı? Genişletmek için tıkla ... Şu an satışta hocam
Scario' Alıntı: Cepport'a note modeli ne zaman satışa çıkar acaba bilgisi olan varmı? Genişletmek için tıkla ... Şu an satışta hocam