Yardım cepport garantili urun ilgisizligi

perr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çünkü
Cihazım
mi
Konular
1
Yaklaşık 1 ay önce sağ tarafı bozulan mi hybrid pro HD kulakligimi cepport servise kargoladim..o günden itibaren urunumun akibetiyle ilgili hiçbir bilgi alamadığım gibi hala alabilmiş değilim!!ürün durumunu öğrenmek adına 0850 ile baslayan numarayı aradigimda, telefonu açan MH her defasında urun takibi için 0212 513 88 55 nolu farklı bir şirket numarasını aramimizi soylemekte,,lakin bu numaraya cevap veren hiçbir kişi olmamakta..velhasıl cepporttan alınan bir ürün neden kendi servisi yerine i ile başlayan ismini hatirlamadigim servise gönderildi? Bu servis mevcut mu? Mevcutsa neden telefonlara bakılmıyor? Cepport neden ürünün takibini yapıp tarafıma bilgi vermiyor? Vb tüm sorular Facebook, site iletişim gibi vb platformlarda dile getirilmesine rağmen cepport cevap verme zahmetine bile girmedi..kendilerinin bir mail adresi lanse edilmediği için resmi olarak kurumla iletişim bile kuramamaktayiz.kendileri sattıkları ürününun servis sürecini biletakip etmeyecek profosyenellikte,mailleri olmayan sözde kurumsallar iste..alışverişlerinizi bunları göze alarak yapiniz

Üst Alt