Yardım Cepport Garanti Sorunu

ozgurcinarci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mı 8
Konular
6
Cepport üzerinden almış olduğum mi8 cihazımın Türkiye garantili diye sattiklari ve sorun yasadigimda KVK nin cihazı ellemeyip.cepport firmasına göndermesi 3 defa problemli ekran takılması.en sonunda problemli ekrana sağlam denilerek gönderilmesi.Sizden ricam video yu izlemeniz .

Moderatör tarafında düzenlendi:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
hocam ben videoyu forumda paylaştım kaldırıldı. bilginiz olsun.
keşke vatandaşlarımız gerçekleri görse ancak görmek istediklerini görüyorlar maalesef.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Özgür Bey bir vatandaş gibi sormak istiyorum size , ülkenin tüketici hakem heyeti var mahkemeleri var vatandaş olarak nasıl yardımcı olabiliriz sizlere ? Ricanizi yerine getirip 4.defa paylaşılan videoyu izledim fakat nasıl yardımcı olabilecegime dair birşey bulamadım kişisel olarak

Oyla:

ozgurcinarci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mı 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özgür Bey bir vatandaş gibi sormak istiyorum size , ülkenin tüketici hakem heyeti var mahkemeleri var vatandaş olarak nasıl yardımcı olabiliriz sizlere ? Ricanizi yerine getirip 4.defa paylaşılan videoyu izledim fakat nasıl yardımcı olabilecegime dair birşey bulamadım kişisel olarak
Sizden yardımcı olmanızdan ziyade.Asil amacım bu firmanın bana yaptığını elimden geldiği kadar çok kişiye duyurmak.ben mağdur oldum.baska xiaomi seven insanlar mağdur olmasın istiyorum.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Eğer Cepport ile ilgili bir sorununuz varsa buradan cepport 'u etiketleyerek onlardan yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Videodaki sorununuz ve amacınız nedir bilmiyorum. Kimse HWP videolarını izlemek zorunda da değil. İsteyen girer kanalına izler. Tek taraflı olarak böyle videolar çekilip yayınlanmasına karşıyım. Çünkü videoda söz hakkı doğan kişilerin cevap haklarını kullanmaları mümkün değil. Bu yüzden Cepport ile bir sorununuz varsa buyurun kendileri burada kurumsal üye olarak bulunmaktalar.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sizden yardımcı olmanızdan ziyade.Asil amacım bu firmanın bana yaptığını elimden geldiği kadar çok kişiye duyurmak.ben mağdur oldum.baska xiaomi seven insanlar mağdur olmasın istiyorum.
Buyrun duyurun buradan da. Hwp üzerinden değil, şahsi olarak yazın.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
hocam ben videoyu forumda paylaştım kaldırıldı. bilginiz olsun.
keşke vatandaşlarımız gerçekleri görse ancak görmek istediklerini görüyorlar maalesef.
Konunuz silindi çünkü konunuzda firmalar suçlandı dolandırıcı denildi. Biz birbirine yardım ve dayanışma yapan bilgi paylaşımı yapan bir forumuz kimseyi olmayan deliller ile zan altında bırakan yorumlara izin veremeyiz ,bunlar bizim yetki alanımızdan çıkıp ülkenin resmi kurumlarının yetki alanına girer

Oyla:

ozgurcinarci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mı 8
Konular
6
Eğer Cepport ile ilgili bir sorununuz varsa buradan cepport 'u etiketleyerek onlardan yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Videodaki sorununuz ve amacınız nedir bilmiyorum. Kimse HWP videolarını izlemek zorunda da değil. İsteyen girer kanalına izler. Tek taraflı olarak böyle videolar çekilip yayınlanmasına karşıyım. Çünkü videoda söz hakkı doğan kişilerin cevap haklarını kullanmaları mümkün değil. Bu yüzden Cepport ile bir sorununuz varsa buyurun kendileri burada kurumsal üye olarak bulunmaktalar.
Ben buradan direk cepport yazdığımda başlığa onları etiketlemis olmuyormuyum.cevap yazabilirler.Ayrica benim söylediklerim ispatli delili olan şeyler.bir gün başınıza gelirse beni daha iyi anlarsınız.ben burada yazarken sizi düşünerek yaziyorum bunu farkında değilsiniz.ayrica ben buradan kimseye zorla video izleyin demiyorum.ben mağdur oldum.siz olmayın.isterseniz izleyin bilinçlenin diyorum.ne var bunda.

Oyla:
Üst Alt