Diğer Cep telefonları ekran koruyucları hakkında

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Ürün Durumu
Sıfır (Kutusu Açılmış)
Fiyat
50
Ürün Takas Durumu
Sadece nakit
Herkese selam. Çoğu cep telefonu kullanıcısı ekran koruyucu bulamamaktan yakınır. Bu konuda bir fikir vermek için bu postu açıyorum geçen mi10t pro kullanıcıları konusunun altında da değinmiştim. Bir makine var cnc makinesi gibi. çinden getirtilmiş. Fiyatı yaklaşık 9/10 bin tl. Bu makinenin içinde yaklaşık 14bin cihaz tanımlı. telefoncu, cihazınızın marka ve modelini bu makineye giriyor. makine cihazı bulduktan sonra malzeme makineye yerleştirilip koruyucunun cihazınızın ekranına göre kesimi sağlanıyor. Sonra ekran koruyucu telefoncu tarafından yapıştırılıyor. Koruyucu atma, kalkma vs yapmıyor. Telefoncu tornavidanın arkasıyla ekrana vuruyor koruycuda tık yok o kadar sağlam. Kısacası son yıllarda gördüğüm en sağlam ve enteresan ürün diyebilirim. Benim cihazım Mi Note10 Benim cihazın kesimi Makinede yoktu. Telefoncu satıcı firmaya bildirdi güncelleme ile makineye tanımlandı. Bir iki gün içinde gidip taktıracağım. Yalnız bu makineyi yaşadığım şehir için önerebilirim. Kocaeli/izmit merkezde, Kocaelide ikamet eden ve yaptırmak isteyen arkadaşlar bana ulaşarak Telefoncunun adını alabilir. diğer arkadaşlar kendi yaşadıkları yerlerde bu makineden bulunan yerleri sorgulayabilir. koruyucunun bedeli 50TL makinenin ekranından bir görüntüyü paylaşıyorum

EDIT: Ben Mi Note 10'a arkalı önlü yaptırdım. Arkaya mat, öne ise kaliteli ekran koruyucu yapıştırdı. İlgilenenlere tavsiye ederim

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Uzun zamandir olan durumdu aslinda yaygin degildi ulkemizde bileni getirtip iyi kâr yapti. Bu makinelerden cok fazla var makineden tanimli cihazlari secip sadece kesimini yapip makineye uygulama yaptirmadan kendi adiyla satis yapan firmalar var. Duzgun uygulanir ise ki ortamin tozdan arinmis olmasi lazim verilen paranin hakkini veriyor evet. Yinede ederi 50 lira dahi olmayan malzemeler bunlar, kalitesi tartisilir uyumu ayri konu. Malum simdiki cihazlarda ekran asiri kavisli ve haliyle ekran koruyucu bulmak sikinti oldugundan insanlarin tercihi cok. İyi satislar telefoncu arkadasa..

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Uzun zamandir olan durumdu aslinda yaygin degildi ulkemizde bileni getirtip iyi kâr yapti. Bu makinelerden cok fazla var makineden tanimli cihazlari secip sadece kesimini yapip makineye uygulama yaptirmadan kendi adiyla satis yapan firmalar var. Duzgun uygulanir ise ki ortamin tozdan arinmis olmasi lazim verilen paranin hakkini veriyor evet. Yinede ederi 50 lira dahi olmayan malzemeler bunlar, kalitesi tartisilir uyumu ayri konu. Malum simdiki cihazlarda ekran asiri kavisli ve haliyle ekran koruyucu bulmak sikinti oldugundan insanlarin tercihi cok. İyi satislar telefoncu arkadasa..
Valla telefoncu arkadaş çok yakın bi abimizin arkadaşı. Öyle hile hurdası yok. Zaten garantisini veriyor yaparken. Kendim gözümle görmesem tavsiye etmezdim. Evet bende benzerlerini duymuştum ama bunun mantığı biraz farklı. Tabiki farklı yerlerde yapanlar vardır ama bu tarz işlerde garanti ve dürüstlük önemli

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
malzeme nasıl peki 9h dan ince olan mı ? tırnak izi bırakanlar ?

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Valla telefoncu arkadaş çok yakın bi abimizin arkadaşı. Öyle hile hurdası yok. Zaten garantisini veriyor yaparken. Kendim gözümle görmesem tavsiye etmezdim. Evet bende benzerlerini duymuştum ama bunun mantığı biraz farklı. Tabiki farklı yerlerde yapanlar vardır ama bu tarz işlerde garanti ve dürüstlük önemli
Estafirullah onu kastetmedim isini iyi yapan illaki vardir sadece kullanilan malzemelerin dolar kuru gereginide hesaba katar isek o kadar etmeyecegini belirtiyorum ama imkanlar meselesi giriyor ortaya kalite piyasadakilerden birkac tik daha iyi ama abartilacak derecede mukemmel kalitesi yok inanin bana. Benimde piyasada tanidigim cok goruyoruz cogu zaman kendi cihazlarimizada uyguluyoruz. Gerci tanidiginizin aldigi makinede onemli. Lensun mesela cokta iyi degil bu konuda abartildigi kadar ama herseyden once is makinede de degil ortamin steril olmasinda bitiyor cok var cam arasina toz giren, uygulama hatalari felan toz girdimi gecin zaten yanlardan dahi atiyor belirli sure. Ama cekic vuruyoruz felan bilemiyorum. Memnunsaniz ne iyi kendisine hayirli isler dilerim.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Estafirullah onu kastetmedim isini iyi yapan illaki vardir sadece kullanilan malzemelerin dolar kuru gereginide hesaba katar isek o kadar etmeyecegini belirtiyorum ama imkanlar meselesi giriyor ortaya kalite piyasadakilerden birkac tik daha iyi ama abartilacak derecede mukemmel kalitesi yok inanin bana. Benimde piyasada tanidigim cok goruyoruz cogu zaman kendi cihazlarimizada uyguluyoruz. Gerci tanidiginizin aldigi makinede onemli. Lensun mesela cokta iyi degil bu konuda abartildigi kadar ama herseyden once is makinede de degil ortamin steril olmasinda bitiyor cok var cam arasina toz giren, uygulama hatalari felan toz girdimi gecin zaten yanlardan dahi atiyor belirli sure. Ama cekic vuruyoruz felan bilemiyorum. Memnunsaniz ne iyi kendisine hayirli isler dilerim.
Aynı makineden mi storede getirecek mi store çalışanı söyledi. bakalım onlar kaça uygulayacak. Sağlamlığı konusunda kendim uyguladıktan sonra fikir belirteceğim. Bu arada çekiç değil tornavida arkası ile vuruyor demiştim ekrana. Videosunu buraya yüklerim.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Aynı makineden mi storede getirecek mi store çalışanı söyledi. bakalım onlar kaça uygulayacak. Sağlamlığı konusunda kendim uyguladıktan sonra fikir belirteceğim. Bu arada çekiç değil tornavida arkası ile vuruyor demiştim ekrana. Videosunu buraya yüklerim.

İyi bakalim mumkunse uygulamayida, testleride bekliyoruz o zaman. Yanlis okumusum iyi forumlar :)

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
İyi bakalim mumkunse uygulamayida, testleride bekliyoruz o zaman. Yanlis okumusum iyi forumlar :)
Eyvallah kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan bakıp fikir sahibi olabilirsiniz arkadaşlar. Benimkisi sadece bir öneri. Ekran koruyucuyu konusunda herkes çok yakınıyor bu yüzden paylaştım. Benim hiçbir çıkarım yok bu işten.

Üst Alt