- Adım
- YUSUF
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Meslek
- LOJİSTİK -SEVKİYAT
- Konular
- 72
- Ürün Durumu
- Sıfır (Kutusu Açılmış)
- Fiyat
- 50
- Ürün Takas Durumu
- Sadece nakit
Herkese selam. Çoğu cep telefonu kullanıcısı ekran koruyucu bulamamaktan yakınır. Bu konuda bir fikir vermek için bu postu açıyorum geçen mi10t pro kullanıcıları konusunun altında da değinmiştim. Bir makine var cnc makinesi gibi. çinden getirtilmiş. Fiyatı yaklaşık 9/10 bin tl. Bu makinenin içinde yaklaşık 14bin cihaz tanımlı. telefoncu, cihazınızın marka ve modelini bu makineye giriyor. makine cihazı bulduktan sonra malzeme makineye yerleştirilip koruyucunun cihazınızın ekranına göre kesimi sağlanıyor. Sonra ekran koruyucu telefoncu tarafından yapıştırılıyor. Koruyucu atma, kalkma vs yapmıyor. Telefoncu tornavidanın arkasıyla ekrana vuruyor koruycuda tık yok o kadar sağlam. Kısacası son yıllarda gördüğüm en sağlam ve enteresan ürün diyebilirim. Benim cihazım Mi Note10 Benim cihazın kesimi Makinede yoktu. Telefoncu satıcı firmaya bildirdi güncelleme ile makineye tanımlandı. Bir iki gün içinde gidip taktıracağım. Yalnız bu makineyi yaşadığım şehir için önerebilirim. Kocaeli/izmit merkezde, Kocaelide ikamet eden ve yaptırmak isteyen arkadaşlar bana ulaşarak Telefoncunun adını alabilir. diğer arkadaşlar kendi yaşadıkları yerlerde bu makineden bulunan yerleri sorgulayabilir. koruyucunun bedeli 50TL makinenin ekranından bir görüntüyü paylaşıyorum
EDIT: Ben Mi Note 10'a arkalı önlü yaptırdım. Arkaya mat, öne ise kaliteli ekran koruyucu yapıştırdı. İlgilenenlere tavsiye ederim
EDIT: Ben Mi Note 10'a arkalı önlü yaptırdım. Arkaya mat, öne ise kaliteli ekran koruyucu yapıştırdı. İlgilenenlere tavsiye ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: