Sohbet CE damgası yok ama Global mi?

alaratuba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alara
Cihazım
Redmi
Konular
3
Merhaba,
Telefonun arkasinda CE damgası yok ama 2312DRA50G (G) ile bitiyor globaller g ile bitiyor demişler çin olanlarda C miş emin olamadım telefonum global mı çin mi acaba?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
40
Merhaba,
Telefonun arkasinda CE damgası yok ama 2312DRA50G (G) ile bitiyor globaller g ile bitiyor demişler çin olanlarda C miş emin olamadım telefonum global mı çin mi acaba?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Buradan sorgulayabilirsiniz

alaratuba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alara
Cihazım
Redmi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan sorgulayabilirsiniz
Thank you for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels

teşekkür ederim sorgulama yaptım IMEI ve seri numarası ile sanırım çin bir cihaz böyle geliyor. Dandik mi yani çakma mı cihazım. Global cihazdan farkı ne veya farkı mi var :(

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Thank you for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels

teşekkür ederim sorgulama yaptım IMEI ve seri numarası ile sanırım çin bir cihaz böyle geliyor. Dandik mi yani çakma mı cihazım. Global cihazdan farkı ne veya farkı mi var :(
Şebeke problemi yaşamıyorsan sıkıntı yok.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Xiaomi’yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi global sürümünü resmi olarak yetkilendirilmiş kanallardan satın alın

cihazınız çakma değil yazılımı çakma zararı varmı ? onu ben bilmem kullanan alan kişilerde mevcut o cihaz çin ülkesinde kullanılsın diye yapılmış oradaki baz istasyonlarına tam uyumlu buradakilere %60-70 uyumlu kullanıpta kötü diyen birini görmedim ee çin için yapılmış hayır aslında telefonun içindeki tüm donanımlar türkiye ye gelen cihazlarla aynı sadece bölgeye göre şebeke ayarlandığı için o cihaza çin diyoruz yoksa cihazlar aynı

alaratuba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alara
Cihazım
Redmi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şebeke problemi yaşamıyorsan sıkıntı yok.
Herhangi bir şebeke sorunu olmadı, 4 ayı daha var IMEI attırmadim. Bl kilidi açık kadiogluna actirmistim parayla. Fake rom kuruluydu orjinal global rom kurduk
cihazınız çakma değil yazılımı çakma zararı varmı ? onu ben bilmem kullanan alan kişilerde mevcut o cihaz çin ülkesinde kullanılsın diye yapılmış oradaki baz istasyonlarına tam uyumlu buradakilere %60-70 uyumlu kullanıpta kötü diyen birini görmedim ee çin için yapılmış hayır aslında telefonun içindeki tüm donanımlar türkiye ye gelen cihazlarla aynı sadece bölgeye göre şebeke ayarlandığı için o cihaza çin diyoruz yoksa cihazlar aynı
Anladım teşekkür ederim 🥰

Üst Alt