Yardım cc9 pro/mi note 10 imei sonrası wifi ve sebeke kesintileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canpx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can px
Cihazım
cc9 pro
Konular
2
arkadaslar merhaba...mi note 10 ve cc9 pro modeli iki telefona telefoncuda inei repair yaptirdim...Ancak yaptirdigim gunden beri sebekede,mobil veride ve wifide kesintiler yasadim surekli sinir bozucuydu.telefoncu guncelleme yapabilirsin dedi.gelen guncellemyi yaptim ve telefon yeniden basladiginda twrp modun da kaldi sonra kapatim acknca teli sacma bi sekilde miui simgesi yerine elma sembolu cikinca sacma bi rom yukledigini anladim telefoncunun...biraz arastirma sonucu burda sizin paylastiginiz global orjinal rom u efs yedegi sonrasi yukledim telime rom orjinal su anda ancak sebekede,mobil veride vede wifide kesintiler yasiyorum hala ve teli kullanamiyorum...hatta garip sekilde iki telle ayni anda wifiye baglanamiyorum...yapmam gereken asamalari yazabilirseniz arastirip yaparim artik guvenmiyorum bunu yapan telefoncuya ins. sizler gibi kendim yapmak istiyorum...lutfen uzman arkadaslar yardimci olabilirmi...tesekkurler...saygılar...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu anlattığınıız sorunların hepsi stoya hocamın belirttiği gibi IMEI işleminden kaynaklanan ve çözümü olan sorunlar. düzeltilir yardımcı olabilirim.

canpx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can px
Cihazım
cc9 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu anlattığınıız sorunların hepsi stoya hocamın belirttiği gibi IMEI işleminden kaynaklanan ve çözümü olan sorunlar. düzeltilir yardımcı olabilirim.
islem suresi nedir...iletisim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

islem suresi nedir...iletisim...
[/QUOT
siz yazarsaniz..

no alabilirmym ozelden

İşi bilen birisine tekrardan IMEI repair yaptırın...

ortalama ne kadar tutar acaba zaman ve fiyat olarak

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt