Yardım Cayma hakkı

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Geçen hafta perşembe yani 10 Ekim 2019 tarihinde internet üzerinden CarrefourSA'dan note 6 pro aldim. Genel olarak telefondan memnun kalmadım ve cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim, geri döneceğiz dediler tamam dedim. Bi kaç gün sonra aradılar ve teknik servis raporu olmadan iade veya değişim yapamadıklarını söylediler ben de cayma hakkında 14 günden sonra bu dediğiniz şey geçerli dedim ama ürünü iade alabilmemiz için kapalı kutu olması gerektiğini söylediler. Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen. Tüketici hakem heyetine başvursam herhangi bi ücret vs. Ödemem gerekir mi?

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Geçen hafta perşembe yani 10 Ekim 2019 tarihinde internet üzerinden CarrefourSA'dan note 6 pro aldim. Genel olarak telefondan memnun kalmadım ve cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim, geri döneceğiz dediler tamam dedim. Bi kaç gün sonra aradılar ve teknik servis raporu olmadan iade veya değişim yapamadıklarını söylediler ben de cayma hakkında 14 günden sonra bu dediğiniz şey geçerli dedim ama ürünü iade alabilmemiz için kapalı kutu olması gerektiğini söylediler. Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen. Tüketici hakem heyetine başvursam herhangi bi ücret vs. Ödemem gerekir mi?

süre kaybetmeden hakem heyete git. Düşün benden bir mal almışsın tabi ki iade almak istemem. Hemen ilk iş pazartesi git ücret almazlar en azından 14 günden önce başvurduğun için isterlerse 2 ay sonra sonuç çıksın hakem heyeti geri iadeyi uygun görürlerse 2 ay sonra bile olsa iade alırlar.

eminordueri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
18
Merhabalar,

Ben yıllar önce LG marka kızaklı bir cihaz almıştım.

Şengüllere defalarca gönderdim.
Tamir edip geri verdiler.

Fatura kesileli 23.5 ay olmuştu ve ben hakem heyetine başvurdum.

2 ay sonra, yani garanti biteli 1.5 ay olmasına rağmen ücret iadesi kararı verdiler.

İthalatçı firmadan paramı kuruşu kuruşuna aldım.

Hakem heyetine başvurunca 1-0 öndesiniz zaten onu belirteyim.

Saygılar