Yardım casper via v8c kamera

samed_60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samed
Cihazım
v8c casper
Konular
4
casper via v8c telefona sahibim bu telefon wiko hingway sing 'in aynısı lakin kamerasını değiştirmişler
dolayısıyla wiko ile uyumlu miui romu kurdum ama kamera çalışmıyor bunu nasıl fixleye bilirim?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
casper via v8c telefona sahibim bu telefon wiko hingway sing 'in aynısı lakin kamerasını değiştirmişler
dolayısıyla wiko ile uyumlu miui romu kurdum ama kamera çalışmıyor bunu nasıl fixleye bilirim?

Orjinal Romdan "system/lib" klasörü içinde "hw/libcamxx..so" ve ana dizindeki libcamxxxx.so uzantılı dosyaları sizin roma dahil etmeniz gerekir ;)

Oyla:

samed_60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samed
Cihazım
v8c casper
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal Romdan "system/lib" klasörü içinde "hw/libcamxx..so" ve ana dizindeki libcamxxxx.so uzantılı dosyaları sizin roma dahil etmeniz gerekir ;)
roma dahil ettim ancak md5 hatası aldım kuramadım root olsa elimle alıp sisteme atarım ama miui 8 i root edemedim md5i nasıl aşabilirim veya flashlanabilir bir zip yapabilirmiyim orjinal dosyaları?

Oyla:

samed_60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samed
Cihazım
v8c casper
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp ile işiniz yok, cihazı rootlayıp o dizindeki dosya ile de değiştirebilirsiniz.
ben genelde root etmek için usb ile bilgisayara bağlayıp hata ayıklamayı açıp kingo root adlı program ile root yapıyordum ama bu miui rom da hata ayıklama açmayı bilmiyorum kısaca wiko hingway sing(casper v8c) miui romu nasıl rootlanır?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
ben genelde root etmek için usb ile bilgisayara bağlayıp hata ayıklamayı açıp kingo root adlı program ile root yapıyordum ama bu miui rom da hata ayıklama açmayı bilmiyorum kısaca wiko hingway sing(casper v8c) miui romu nasıl rootlanır?
Telefon hakkında bölümünden miui sürümünün üzerine 7-8 kere dokunun. Ardından ek ayarlar geliştirici seçeneklere girin.

Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Twrp varsa supersu flashlayın, en kolayı.

Oyla:
Üst Alt