Soru Can't load Android System. Your data may be corrupt Sorunu

ffffatihh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
HTC Desire Eye
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Mi A2 Lite cihaza sahibim. Cebimdeyken kendi kendine bir şeyler olmuş. Elime aldığımda Recovery ekranında 2 seçenek olarak "Factory data reset" ve "Try again" seçenekleri bulunuyor. Dahili hafızada önemli belgeler olduğu için Factory Data Reset seçeneğini kullanmadım. Yabancı forumlarda Fastboot ile aynı rom dosyasını flashlarsam data kaybı olmayacağı yazıyor. Bu doğru mudur ? Bootloader kilidi kapalı. Telefona herhangi bir root/rom işlemi yapılmamış, stock durumda. Bunlara rağmen flashlama yapılabilir mi ? İçindeki verileri kurtarma şansımız var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

KingMan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YuSuF02
Cihazım
Uçak
Konular
24
Mi A2 Lite cihaza sahibim. Cebimdeyken kendi kendine bir şeyler olmuş. Elime aldığımda Recovery ekranında 2 seçenek olarak "Factory data reset" ve "Try again" seçenekleri bulunuyor. Dahili hafızada önemli belgeler olduğu için Factory Data Reset seçeneğini kullanmadım. Yabancı forumlarda Fastboot ile aynı rom dosyasını flashlarsam data kaybı olmayacağı yazıyor. Bu doğru mudur ? Bootloader kilidi kapalı. Telefona herhangi bir root/rom işlemi yapılmamış, stock durumda. Bunlara rağmen flashlama yapılabilir mi ? İçindeki verileri kurtarma şansımız var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
ses + ve - tuşlarına basılı tutarak powere basılı tut cihaz normal açılacaktır

Oyla:

ffffatihh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
HTC Desire Eye
Meslek
Öğrenci
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ses + ve - tuşlarına basılı tutarak powere basılı tut cihaz normal açılacaktır

Telefon hiç kapanmıyor. Dediğiniz tuş kombinasyonu ile denedim fakat sonuç aynı. Recovery menüsüne atıyor.

Oyla:

ffffatihh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
HTC Desire Eye
Meslek
Öğrenci
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz kilit ekranına kadar açılıyor. Deseni giriyorum Android başlatılıyor yazısından sonra animasyon uzun bir süre kalıyor ve recovery ekranına atıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ustam cihazın bootu bozulmuş olabilir cihaz yurt dışı kayıtlımı
ithalatçı garantiliydi sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygun Rom dosyasını bulup MiFlash ile bootloader kilidi açılmadan flashlanabilir mi ?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt