Soru Canlı duvar kağıtları

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil miui v11.04
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumda canlı duvar kağıdı kullanmayı seviyorum ayrıca ghost olmaması için de kullanıyorum sizce gerçekten ghost konusunda faydalımıdır?

Bunuda Galatasaray lılara bonus olarak koyayım :D
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Ghost screen ile alakası oldugunu sanmıyorum birde duvar kagıdın cok güzelmiş nerden indirdin

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ghost screen ile alakası oldugunu sanmıyorum birde duvar kagıdın cok güzelmiş nerden indirdin
Ekran sürekli sabit kalınca ghost oluşmaz mı? Canlı Duvar Kağıtların da sürekli ekranda oynama oluyor o yüzden faydası olur diye düşündüm.Duvar kağıdı nı kaynak olarak yazdım tıklarsan ordan çıkar.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Ekran sürekli sabit kalınca ghost oluşmaz mı? Canlı Duvar Kağıtların da sürekli ekranda oynama oluyor o yüzden faydası olur diye düşündüm.Duvar kağıdı nı kaynak olarak yazdım tıklarsan ordan çıkar.
Hayır ghost screen ekranın devamlı hareketli veya hareketsiz olmasıyla alakası yok benım ılk telefonum olan mı6 cıhazım ghost screen oldu ekran degıstı yenı panel takıldı takılan panel farklıydı ılk aldıgımda nasıl kullandıysam aynı sekılde kullanmaya devam ettım ama arıza yapmadı daha

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
İnternette her baktığım kaynak ekranda uzun süre hareketsiz duran görüntülerin ve full parlaklığın hayalet ekrana sebep olacağını yazıyor tabi bu konuda işin ehli birileri hiç açıklama yapmamış bu yüzden belirsizlik sürüyor senin tecrübene dayanarak ekran markalarının kalitesiz parça kullanması diyebiliriz gibi yada mühendislik hatasımıdır acaba?:?Böyle belirsizlik olunca önlemde alamıyoruz.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Simdi benim deneyimim soyle oldu mi6 telefonumda iki farkli panel kullanmis xiaomi birisi lg panel di digeri jdi panel benin cihaz ghost screen olunca arastirdim lg panellerde bu sorun kronikmis servise verdim jdi panel takarmisiniz dedim taktilar sagolsunlar servisden geldikten sonra 2 sene kullandim ghost screen felan olmadi cihaz birde benim cihaz ghost screen olunca cevremdeki mi6 sahiplerine telefonlarinin panellerini sordum hepside jdi panel cikti benim sansima bak ve onlarin cihazlari ghost screen olmadi ve son birsey ben telefonu cok sık kullanirim eger hareket cozum olsaydi benim mi6 hayatta ghost olmazdi

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Anlaşılan şuan yapabileceğim birşey yok hareketli duvar kağıtlarını sevdiğim için sürekli kullanıyorum ileride eğer ghost sorunu çıkarsa hareketli ekran kağıtlarının da hiç işe yaramadığını kesin olarak anlamış oluruz.Cevapların için teşekkür ederim.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Hareketli duvar kagidi amoled ekranlarda belki ise yarar. Fakat ips lcd ekranlarda bir ise yarayacagini dusunmuyorum. Ghost screen olusma sebebi cihazin isinmasidir. Hareketli duvar kagidida islemciyi daha cok isitacaktir angel~~

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Hareketli duvar kagidi amoled ekranlarda belki ise yarar. Fakat ips lcd ekranlarda bir ise yarayacagini dusunmuyorum. Ghost screen olusma sebebi cihazin isinmasidir. Hareketli duvar kagidida islemciyi daha cok isitacaktir angel~~
Benim telefon da normal duvar kağıtları ile hareketli duvar kağıtlarının hiç farkı yok şarjı bile etkilemedi ama diğer cihazları bilmiyorum belki dediğin şekilde onları etkileyebilir.

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Çok ağır kullanıp cihazı ısındırmanız ghost screen'e sebep olur. Hareketli duvar kağıdı daha fazla cihazı çalıştıracağı için bir faydası olmaz.

Oyla:
Üst Alt