Çözüldü Camera 2 Api HK.

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Eu beta kurdum cihaza ve camera 2 api yi aktif ettikten sonra WhatsAppta görüntülü aramalarımda karşı tarafa görüntüm gitmiyor ve çok kasıyor camera 2 api yi kapatmak için ne yapmam gerekiyor yada bu sorun nasıl düzeltilir?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Eu beta kurdum cihaza ve camera 2 api yi aktif ettikten sonra WhatsAppta görüntülü aramalarımda karşı tarafa görüntüm gitmiyor ve çok kasıyor camera 2 api yi kapatmak için ne yapmam gerekiyor yada bu sorun nasıl düzeltilir?

Malesef mi8 lite da bu sorun mevcut evet. Arkadaşın mi8 lite da bir çok fix denedim ama çözümü olmadı . Nasıl açtı iseniz aynı yerden kapatın magisk den camera2 modülü yükleyip açtıysanız onu kaldırın el ile kod yazdıysanızda o kodu silin. Gcam kullanamazsınız bilginize.

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef mi8 lite da bu sorun mevcut evet. Arkadaşın mi8 lite da bir çok fix denedim ama çözümü olmadı . Nasıl açtı iseniz aynı yerden kapatın magisk den camera2 modülü yükleyip açtıysanız onu kaldırın el ile kod yazdıysanızda o kodu silin. Gcam kullanamazsınız bilginize.
Twrpden yüklemiştim

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Magisk kaldirin hocam silinir diye biliyorum yada kurulu romu direk kurun insatall dan birşey silmeden benim bildiğim bunlar magisk kaldırıp tekrar yukleye bilirsin
Hallettim hocam teşekkür ederim

berkayco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
16
Aynı sorundan ben de muzdaripim. Hiçbir fix çalışmıyor kullanmamaya mecburuz sanırım.

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Aynı sorundan ben de muzdaripim. Hiçbir fix çalışmıyor kullanmamaya mecburuz sanırım.
Hocam kullandığınız son romu hiçbir wipe yapmadan geri yükleyiniz yükledikten sonra magisik i tekrar flashlayınız magisikteki c2api yi siniliniz

berkayco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
16
Hocam kullandığınız son romu hiçbir wipe yapmadan geri yükleyiniz yükledikten sonra magisik i tekrar flashlayınız magisikteki c2api yi siniliniz
O yöntem yerine root erişiminden build.prop dosyasının sonundaki c2api aktif edici komutları silerek düzeltmiştim. Fakat gerçek anlamda işe yarayan bir çözüm bulup GCam'i kullanmak istiyorum.

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
O yöntem yerine root erişiminden build.prop dosyasının sonundaki c2api aktif edici komutları silerek düzeltmiştim. Fakat gerçek anlamda işe yarayan bir çözüm bulup GCam'i kullanmak istiyorum.
Zor hocam işiniz bulamayız

Üst Alt