Sohbet Çalıştığım yerde müşteri darp etti

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
aosp romlar gayet iyi şuan mi 8 se için ben sıkıldığım için miui geçtim şimdilik son betadan memnunum stabil gibi başlatıcıyı falan güncelleyince stabile yakın oldu
tamamdır saolun hocam tekrardan geçmiş olsun.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Lexaion364 hocam... Kelimelerim kifayetsiz kalır bir yerde. Ben de aynı işi yaptığım için.. bilmiyorum. Bu insanların acgozlulugu, pervasizligi, hadsizligi. Darp yemedim ama karaktersizlere karşı tavrimi gosterdigim için savunma yazıp isimden çıkarıldım. Hem de şikayetlerinde türlü türlü iftiralar atmışlar. Benim sinirli biri olduğumu bildikleri için tolerans tanımadılar. Olsun, yine yaparım.

Yöneticilerim çok iyi insanlar ama bir daha hayatta görgüsüz, yüzüme para fırlatan, maske takmayip üstüne küfür eden, sosyal mesafeye uymayan, burnunu karistira karistira ürünlere ve paraya dokunan gorgusuzlerin olduğu bir yerde açlıktan ölsem yine çalışmam. Ülkenin cahil kesiminin(forumu okuyan ve dahil olan herkesi tenzih ederek söylüyorum) gerçek yüzünü ben bu işte öğrendim ve furyanin kurbanı oldum.
O size darp uygulayan karakter yoksunu hakkında da işlemlerinizde yardımcı olabilecek bir durum olursa mutlaka yazınız. Elimden ne gelirse yaparım. O kişi internet kullanıyor ve bu yazının onun karşısına gelme ihtimali binde bir ise: "bu dünya ne sana ne de bana kalmaz. "

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
Öncelikle geçmiş olsun. Olayın ceza boyutu olduğu kadar, işkazası boyutu da var. Marketin olayı işkazası olarak rapor edip, sgkya bildirmesi gerekir. Daha sonra siz ( veya sizin yerinize Marketin avukatı sgkya başvurmak suretiyle ) kendinizi hastaneye sevk ederek maluliyet oranının tespitine yönelik tetkikler yaptırabilirsiniz. ( Çok kısaca açıklamam gerekirse, İş kanununa göre mesai saatleri içerisinde, işin yapıldığı yerde olan bu tip olaylar iş kazası sayılır. ) yapılan bu tetkikler sonucu da, eğer maluliyetiniz %10 ve üzerinde tespit edilirse, iş kazası kolundan size maaş bağlarlar. Aynı zamanda müfettiş görevlendirilir. Bir yandan da iş mahkemesine dava açıp maddi ve manevi tazminat talep edebilirsiniz. İsterse maluliyet sıfır olsun, mahkeme olay iş kazası olduğu için Belli bir tazminata hükmedecektir.
ama çıkacak tazminatın oranında; tarafların kusuru, yaşınız, evli olup olmadığınız, çocuğunuzun olup olmadığı Gibi unsurlar önemli bir rol oynar.
olayın meydana gelmesinde çalıştığınız marketin iş güvenliği unsurlarında eksikliği var mı, karşı tarafın kusuru ne oranda müfettiş tarafından tespit edilecek, bunlar önemli.
maluliyet %10un altında çıkarsa sgk, müfettiş görevlendirmez, o takdirde çıkan maluliyet oranına göre mahkemece kusur incelemesi yapılır, sonra hesap bilirkişine dosya gönderilir ve dosya biter.
yol göstermek adına bunları yazma gereği duydum. Çok geçmiş olsun

Üst Alt