Sohbet Çalıştığım yerde müşteri darp etti

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
merhaba iyi akşamlar, markette çalışıyorum anlık olaylar sonucu arkadan gelen biri üzerime saldırdı olayla alakası yokken üzerime atladı bir anda darp edildim herşey lehime şuan kameralar vs hepsini darp raporu alıp polise verdim bundan sonra olay nasıl işleniyor acaba bilen var mı çalıştığım market mi avukat tutacak ben davacı ve şikayetçi oldum

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
merhaba iyi akşamlar, markette çalışıyorum anlık olaylar sonucu arkadan gelen biri üzerime saldırdı olayla alakası yokken üzerime atladı bir anda darp edildim herşey lehime şuan kameralar vs hepsini darp raporu alıp polise verdim bundan sonra olay nasıl işleniyor acaba bilen var mı çalıştığım market mi avukat tutacak ben davacı ve şikayetçi oldum
hocam cidden ilginç bir durum gibi duruyor, çok geçmiş olsun

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Gecmis olsun hocam dikkat edin sizde herkesde milletin kafalar gidik bu ara

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Hocam geçmiş olsun. Siz veya markette avukat tutsa ben sonucu şimdiden yazayım. Serbest bırakılır. Neden diyecek olursanız, 65 suçtan sabıkalı kişiler bile dışarıda rahatça gezebiliyor. O yüzden şikayet etmeniz veya dava açmanız bunlar zaman kaybı diye düşünüyorum.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam geçmiş olsun. Siz veya markette avukat tutsa ben sonucu şimdiden yazayım. Serbest bırakılır. Neden diyecek olursanız, 65 suçtan sabıkalı kişiler bile dışarıda rahatça gezebiliyor. O yüzden şikayet etmeniz veya dava açmanız bunlar zaman kaybı diye düşünüyorum.
teşekkürler hocam hapis falan olmayacağını biliyorum zaten ağır bir darp olamadı kendimi savunduğum için karakoldaki polis ilk olarak sosyal mesafeye uymadığından kesin ceza kesilecek dedi ilerisi içinde hepsini halledicez dediler bakalım

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Şikayet prosedürü zaten çok değişik birsey ülkemizde
Örnek bir olay arkadaşımın birisine silah gosteriyor şahıs arkadas şikayetçi oluyor her neyse arkadaşa ver bakayim tutanağı dedim, karsi adamin adres bilgileri telefon numarasi hersey var birde arkadasin ayni sekilde bilgileri var e bu tutanak karsidada mi var dedim evet aynısı ondada var dedi, iyi öyleyse dedim zaten dediginiz gibi bir sonuc çıkmayacak, birbirlerinin adresleride tutanakda var birbirinizi bulur artik disarda öldürürsunuz dedim arkadaşın kafa sonradan dankladi aynen lan dio :) yani gizlilik denen birsey yok şikayetçi adamlarin tüm adres bilgileri 2 tatafdada var burda halledemiyoruz konuyu disarda siz birbirinizi bulup halledin olayı doğuyor ve bu yüzden çoğu kişi başına gelen olaylarda şikayetçi bile olamiyor

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
hocam belki hiç uygun değil kusura bakmayın ama bende bir süredir doğru romu arıyorum sizin romu önerir misiniz
aosp romlar gayet iyi şuan mi 8 se için ben sıkıldığım için miui geçtim şimdilik son betadan memnunum stabil gibi başlatıcıyı falan güncelleyince stabile yakın oldu

Üst Alt