Yardım Çalınmış telefona Kilit Koyma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Endonezya 12.5.1
Telefon Modeli
Mi 11 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Değerli kardeşlerim merhaba, telefonum birisi tarafından çalındıkta telefonu kapayamasın diye ekran şifresi nasil koyulur miui işletim sisteminde acil lazım, yani yan düğmeyi bastığında kapat vururken ekran şifresi istesin. Samsung modellerinde oluyordu. Bizde nasıl yapılır???

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Öncelikle cihazı çalınma durumlarından korumak güvenceye almak istiyosanız bootloader kilidi açık olan cihaza istediğiniz kadar önlem alın boşa olur custom recovery ile kilit ekranı şifresi kaldırılır özel dosyalara erişim sağlanır.

Sizin sorunuza cevap vereyim ayarlarda ekran ayarları yada kilit ekranı ayarlarına bakın orda güç yönetimi güç erişimi gibi bi ayar var onu bulup kapatıp deneyin kilit ekranında güç tuşunu devredışı bırakır fakat bunlar çok küçük önlemler bence isteyen telefoncuya götürür kilit ekranı şifresini unuttum der yetkili hesap ile her türlü cihazı açar.

Oyla:

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cihazı çalınma durumlarından korumak güvenceye almak istiyosanız bootloader kilidi açık olan cihaza istediğiniz kadar önlem alın boşa olur custom recovery ile kilit ekranı şifresi kaldırılır özel dosyalara erişim sağlanır.

Sizin sorunuza cevap vereyim ayarlarda ekran ayarları yada kilit ekranı ayarlarına bakın orda güç yönetimi güç erişimi gibi bi ayar var onu bulup kapatıp deneyin kilit ekranında güç tuşunu devredışı bırakır fakat bunlar çok küçük önlemler bence isteyen telefoncuya götürür kilit ekranı şifresini unuttum der yetkili hesap ile her türlü cihazı açar.
Peki hocam mi hesabımı nasıl kapata bilir ki, cihazı bul özelliği var hem, şifresini değiştirsem hesabın telefonu kullana bilirmi çalınsa bile. Hem imei kodu ile telefonu bulamazmi yetkili görevliler?? Merak ettim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sefayil, BL kilit açık olursa AOSP rom yükler sizin mi hesabı devre dışı kalır ;)

BL kilit kapalı olursa bu sefer de parça niyetine satar yine bulamazsınız....

Kısacası telefon çaldırmamaya çalışın...

Oyla:

itech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
iPhone13ProMax
Meslek
BilgisayarTekniker
Konular
2
hırsıza kilit mi dayanır ata sözünden yola çıkarak şu saatten sonra ne yapsanız yapın boş ele geçiren kişinin veya kişilerin hata yapma olasılığından başka cihazınızı bulma şansınız yoktur geçmiş olsun e devlet üzerinden cihazınızı kullanıma kapatarak başlayabilirsiniz faturanız varsa da karakola gidip işlem başlatabilirsiniz iyi forumlar .

Oyla:

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
hırsıza kilit mi dayanır ata sözünden yola çıkarak şu saatten sonra ne yapsanız yapın boş ele geçiren kişinin veya kişilerin hata yapma olasılığından başka cihazınızı bulma şansınız yoktur geçmiş olsun e devlet üzerinden cihazınızı kullanıma kapatarak başlayabilirsiniz faturanız varsa da karakola gidip işlem başlatabilirsiniz iyi forumlar .
Hocam
Peki telefonun fastboot moda veya yeni yazılım için geçmesi gereken moda şifre koyamıyormuyuz,?? Diğer sorum kullanım amaçlı çalınmışsa devlet üzerinden imei kapatilirsa ve ya konumu araştırılıp bulunamaz mı polisler tarafından?
3 cü sorum telefonu kapatmaya şifre nasıl konulur onu bulamıyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sefayil, BL kilit açık olursa AOSP rom yükler sizin mi hesabı devre dışı kalır ;)

BL kilit kapalı olursa bu sefer de parça niyetine satar yine bulamazsınız....

Kısacası telefon çaldırmamaya çalışın...
Hocam telefon kapatmaya şifreni nasıl koya bilirim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sefayil, Siz yazılanları ya okumuyorsunuz ya da bizi trollüyorsunuz ?

Gerekli cevaplar verildi,şifre de koysan adam yedek parça olarak satar diyoruz,siz hala polis bulamaz mı diyorsunuz haha--

İstanbul belediyesine ait olan AT'lar hala bulunamadı onlarda da GPS vardı hem de..

Oyla:

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
Sefayil, Siz yazılanları ya okumuyorsunuz ya da bizi trollüyorsunuz ?

Gerekli cevaplar verildi,şifre de koysan adam yedek parça olarak satar diyoruz,siz hala polis bulamaz mı diyorsunuz haha--

İstanbul belediyesine ait olan AT'lar hala bulunamadı onlarda da GPS vardı hem de..
Estağfurullah hocam, ben sadece amatör hırsızların eline geçerse diye söylüyordum anladım.
Peki hocam hırsızlık olayını bir tarafa koyalım, arkadaşım eşek şakası için telefonumu kapatıyor, arıyorum bulamıyorum, bu tip bir olay için en azından kapatamamasını nasıl sağlarım??

Oyla:

itech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
iPhone13ProMax
Meslek
BilgisayarTekniker
Konular
2
sağlayamazsınız şifreli cihazlar da power tuşuna uzun süre basınca kapanır sim kart yuvadan çıkartılır internete bağlamadan işlem yapılır vede cihaz sırra kadem basar ortadan kaybolur anca cahil bir hırsız cihaza hiçbir işlem yapmadan kendine ait yada bir yakınına ait sim kartı takar ve ben buradayım beni yakalayın der bu işin eşek şakası da olsa asıl niyet önemli bulunmasını istemiyorsa bulamazsınız bu konuda daha fazla yorum yapmak hırsıza yol göstermek olacaktır konu kilitlenebilir .

Oyla:

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
sağlayamazsınız şifreli cihazlar da power tuşuna uzun süre basınca kapanır sim kart yuvadan çıkartılır internete bağlamadan işlem yapılır vede cihaz sırra kadem basar ortadan kaybolur anca cahil bir hırsız cihaza hiçbir işlem yapmadan kendine ait yada bir yakınına ait sim kartı takar ve ben buradayım beni yakalayın der bu işin eşek şakası da olsa asıl niyet önemli bulunmasını istemiyorsa bulamazsınız bu konuda daha fazla yorum yapmak hırsıza yol göstermek olacaktır konu kilitlenebilir .
Teşekkürler hocam

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt