Yardım Çakma IMEI li telefon alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu12
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar rahat şekilde pubg oynayabileceğim bir cihaz istiyorum ama fiyatları biliyorsunuz yurt dışı cihazı alsam ne tür sorunlarla karşılaşırım al diyen kadar alma diyende var birde 5g geldiği zaman sanırım bu cihazlarda kullanamayız 5g li IMEI bulamayacağımız için değil mi ?

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Sim kartınızı herhangi bir vowifi destekli cihaza takıp vowifi servisini açarsanız her cihazda kullanabilirsiniz zaten. Boşuna uğraş vermişsiniz.
Denemediğimi nerden biliyorsunuz? Malesef işe yaramadı. Dedimya iki ay uğraştım, şans işte. Kimi #*#... Kod girerek açtı kimi başka telefondan denedi açıldı bende hiçbiri işe yaramadı. Sonunda BTK şikayeti ile çözmek zorunda kaldılar.

Oyla:

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Aslında istense almayabilir. Şöyleki IMEI üzerinden operatörler hangi cihazı kullandığınızı bilirler. Mesela 5G bir telefona 3G özellikli bir IMEI atılırsa operatör o abonenin 4g ve 5g aboneliklerini sonlandırıp sadece 3G üzerinden erişim verebilir.
fakat böyle bir durum şu anda ne operatörlerin ne de siyasetçilerin işine gelmeyeceği için yapılmıyor. Teknik olarak mümkün ancak şu anda gerek görülmüyor.
hattım iphone 4g telefona takılı turkcell online işlemlerde iphone 4g görünüyor demekki hangi telefonu kullandığımızı görüyorlar

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
hattım iphone 4g telefona takılı turkcell online işlemlerde iphone 4g görünüyor demekki hangi telefonu kullandığımızı görüyorlar
İşte ben oraya 9s yazdırmak için akla karayı seçtim. İmei yasal olmasa diyeceğim imei değiştirilmiş ürün sattılar bana. Bir şekilde Samsung diye kaydetmişler sonra iPhone yaptılar sonra gene inatla Samsung şimdi redmi 9s.
Sanırım imeilerin okunması elde edilmesi fazlada zor bir şey değil. Miuipro kullananlar bilir imei değiştirince sizi banlıyorlar, imeinin değiştiğini nerden biliyor? Allah'tan onlarda bizimki gibi imei mevzuları yoktur. Yoksa milyonlarca imei ellerinde hazır. facepalm~~

Oyla:

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Çift hat kullanmak istersen! Sadece tek hatta IMEI atılıyor.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt