Yardım Çağrı Sonlandırıldı Hatası

Özgün Güner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgün
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.3
Telefon Modeli
Redmi note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar Telefonum arama yapmıyor çağrı sonlandırıldı diyor bir kez çalıyor karşı sonra çağrı sonlandırıldı dıyor .
Armada gelmıyor

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Merhabalar Telefonum arama yapmıyor çağrı sonlandırıldı diyor bir kez çalıyor karşı sonra çağrı sonlandırıldı dıyor .
Armada gelmıyor
Telefon uygulamasindan *#*#4636#*#* tuslayin . Sim 1 takiliysa 1 i 2 ye takiliysa kartiniz telefon bilgileri 2 yi secin . Tercih edilen ağ türü var orda. Onda Lte Only seciliyse GSM/WCDMA/LTE yapın.

Oyla:

Özgün Güner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgün
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
3
Telefon uygulamasindan *#*#4636#*#* tuslayin . Sim 1 takiliysa 1 i 2 ye takiliysa kartiniz telefon bilgileri 2 yi secin . Tercih edilen ağ türü var orda. Onda Lte Only seciliyse GSM/WCDMA/LTE yapın.
şimdi deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GSM / wcdma / lte (PRL) Seçili
Sorun Çok Enteresan Whatsapp aramada sorun yasıyorum :
Örnek arama yapıyor açınca telefon donmaya baslıyor kasıyor delı gıbı 3 kelıme den sonra ses kesıyor

Youtube video 30 sn oynatıyor donuyor 30 sn oynatıyor kasıyor

Instada aynı Room la ılgılı bır sorun var gıbı gelıyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfırlamadan once aktıf her biboku kullanıyordum akıcı sekılde bı kasmaya basladı sıfırladım wip change Aman Allahım dedım ondan sonra basladı hersey
Sonra Flasattım dusuk versıyon atmaz olaydım mi kilidi kapandı flas attım sorun duzelmedı
bugunde yazılım attırdım mı kılıd kapalı oldugu hallde bı arkadas yaptı uzaktan baglanıp gene olmadı hangi room atmam lazım globel denedım sorunlu gıbı

Oyla:
Üst Alt