Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon uygulamasindan *#*#4636#*#* tuslayin . Sim 1 takiliysa 1 i 2 ye takiliysa kartiniz telefon bilgileri 2 yi secin . Tercih edilen ağ türü var orda. Onda Lte Only seciliyse GSM/WCDMA/LTE yapın.
Telefon uygulamasindan *#*#4636#*#* tuslayin . Sim 1 takiliysa 1 i 2 ye takiliysa kartiniz telefon bilgileri 2 yi secin . Tercih edilen ağ türü var orda. Onda Lte Only seciliyse GSM/WCDMA/LTE yapın.
GSM / wcdma / lte (PRL) Seçili
Sorun Çok Enteresan Whatsapp aramada sorun yasıyorum :
Örnek arama yapıyor açınca telefon donmaya baslıyor kasıyor delı gıbı 3 kelıme den sonra ses kesıyor
Youtube video 30 sn oynatıyor donuyor 30 sn oynatıyor kasıyor
Instada aynı Room la ılgılı bır sorun var gıbı gelıyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfırlamadan once aktıf her biboku kullanıyordum akıcı sekılde bı kasmaya basladı sıfırladım wip change Aman Allahım dedım ondan sonra basladı hersey
Sonra Flasattım dusuk versıyon atmaz olaydım mi kilidi kapandı flas attım sorun duzelmedı
bugunde yazılım attırdım mı kılıd kapalı oldugu hallde bı arkadas yaptı uzaktan baglanıp gene olmadı hangi room atmam lazım globel denedım sorunlu gıbı