Soru Çağrı kaydetme hyperos

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
ROOT yetkisi gerektirmeyen, FOSS (Free and Open-Source Software / Özgür ve Açık-Kaynak Kodlu Yazılım) ve dolayısı ile (bana göre) güvenilir olan " " var... ama, 2023 Ağustos'tan beri güncellenmediğini gözönüne alacak olursak, beklentinizi karşılayıp-karşıla(ya)mıyacağından emîn değilim.
O uygulama beklentileri karşılamaz, biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O uygulama beklentileri karşılamaz, biliyorum.
Birde BCR veya BRC isimli Call Recorder var. O olabilir.

c_han06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cesim
Cihazım
Note 7
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,

Çok uzun yıllar önce Mi 8 Lite cihaz almıştım. 6 yıl falan oldu sanırım. O zamandan beri hala tıkır tıkır çalışıyor. Güncellemelerle biraz sakatladılar ama yine de taş gibi. Bozulsa da değiştirsem diye bekledim senelerce ama hala ilk günkü gibi. Ancak bataryası artık oldukça eskidi. Günde 3 4 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. Orijinal parçasını bulamadığım gibi tamir ettirmeye de gönlüm el vermiyor. Yeni bir telefon almanın vakti geldi. Ancak mi 8 lite dan ayrılamıyorum. Çünkü hala kullandığım uygulamalarda hiç kasmıyor. Sadece ara sıra hata verip reset atıyor, o da sadece görüntülü görüşme yaparken whatsappta olıyor. Ve bu cihaz çok önem verdiğim bir özelliğe sahip. Aramaları otomatik olarak ses kaydı yapıyor. Anneme de mi note 10 lite almıştık. Ancak onda bu özellik yok. Bu özellik Google entegreli Xiaomilerde kaldırılmıştı. Bu özellik yeni modellerde hyperos ile geri geldi mi? Yeni bir telefon alacağım ama işim gereği bu özellik benim için çok mühim. Bu özellik için başka markaya geçiş yapmak hiç istemiyorum. Yeni modellerin hangilerinde otomatik arama kaydı var, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Özellikle mi 12 ve redmi note 12 5G pro plus modelleri arasında karar vermeye çalışıyorum.

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler, saygılar.
Mi 8 Lite efsane bir telefondur. Ben de aylarca arayıp bulup sıfır TR garantili almıştım ve hâlâ kullanıyorum. Hatta sırf bahsettiğiniz özellik için yedek telefon olarak daha sonra Redmi Note 7 aldım. Şimdi de yine sırf o özellik için daha 2 gün önce orjinal Endonezya Note 13 aldım. Rom veya root uğraşmadan kullanacağım. Hatta imei bile attırmayı düşünmüyorum. Çift sim dolana kadar kullanıp daha sonra karar vereceğim. NOT: O bahsettiğiniz özelliğin üçüncü parti uygulamaları yeni sürüm androidlerde çalışmaz.

Üst Alt